Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

6 Members and 24 Guests are viewing this topic.

AnRcH

Quote from: ArKE on Today at 07:19:44 AMAsta cam asa e, dar voturile pot aduce autostrada. La cum s-a votat, eu zic ca pa! pa! autostrada. Cel putin A7 nu vad sa mai aiba vreo sansa,

Se pare că nici dacă nu faci absolut nimic nu pierzi, nici că faci autostrăzi nu-ți aduce voturi.
De fapt niciodată nu au adus!
Știu de vreo 5-6 ani că doar vreo 4% suntem interesați de fapt de autostrăzi.
Și nu s-a schimbat deloc procentul între timp.
Și e normal asa.

zamo888

Lasa-i Ionut sa devieze, e NEVOIE pana duminica 1 decembrie. Azi noapte imi faceam planul de parasire a ROMANIEI. RESPECT!

Si cu ban va urmaresc 😁

Ionut

Vă rog, chiar vă rog să vă opriți. România e foarte divizată, nu asta e soluția. Nu extremele sunt soluția.

A7, mulțumesc!

Voi șterge orice comentariu cu legătură politică. Regula e regulă.

mirceaeliade

Vad ca pe harta CESTRIN au fost marcate T1+T2+T4 pe Bz-Fc ca deschise la 90%-90%-85% procente de executie.  Care segmente mai sunt anuntate si/sau in carti cu deschidere saptamana asta sau urmatoare, si care ar mai putea pana la sfarsit de an? 

dr4qul4

Eu cred ca nu se mai deschide nimic pe A7 anul asta.
Si mai grav e ca ma astept sa inghete santierele, cel putin 2 saptamani. S-ar putea sa se stopeze platile pana se contureaza guvernul, iar asta ar fi o problema grava pt UMB... SUnt atat de expusi,  incat orice intarziere a platilor ii poate baga in insolventa.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist