Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

9 Members and 43 Guests are viewing this topic.

TibiV

Si tu l-ai crezut?!...  :lol:
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

bogdan4ice

Din cate imi aduc aminte este un pariu la mijloc si nu cred ca UMB ar vrea sa il piarda asa ca sanse inca sunt.
Probabil cu mai multe neasjunsuri fata de Lotul 2.

Pana la urma daca era o firma care se tinea de contract aveam Lot4 cocoasa Focsani si Lot1 muzeu cu centura Vadu Pasii...
Faptul ca avem garantie 10 ani indiferent cine va fi la guvernare in urmatorii 10 ani vor avea posibilitatea sa ii puna sa rectifice sectiunile cu probleme.

Una peste alta sigur e mai sigur pe A7 decat pe DN2...

dr4qul4

Nu se mai deschide nimic pe A7 anul asta. 10 Decembrie e dupa alegeri, asa ca toti politicienii vor spune asta.
UMB nu-si va muta toti muncitorii de pe loturile deschise pana nu termina ce a mai ramas.
Vor fi mutati doar cei cu asfaltarea, dar parapetii nu vor fi gata. O parte din muncitori au fost mutati la A0 (ca doar nu au aparut din neant).
Pe Bz-Fc sunt prea multe gauri.

Va rog nu dati vina pe vreme. Am avut 2,5 luni de toamna secetoasa. Vremea a fost mai mult decat buna pentru constructii. E normal sa mai avem si precipitatii.

Probabil singurele deschideri de anul asta vor fi pe DX12. Dar si aici cred ca va fi pe varianta scurta.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

WebSrc

^ @dr4qul4 mai bine ce ar fi sa se deschida la termenul contractual (de ce nu in iunie 2025, vezi lotul 3 Nurol - au termenul in noiembire anul viitor).

Stef

^La dezbaterea organizată de MVA reprezentantul Nurol a menționat că există anumite provocări ce se încearcă a fi rezolvate, în general prezența unor utilități în locuri în care nu ar trebui să fie. Să sperăm că nu va afecta desfășurarea contractului cum se întâmplă spre exemplu la Focșani pe drumul de legătură din nord către A7.

Mojito

Acum cateva luni era prin presa un utilaj minune cumparat de UMB, care asterne asfalt pe o  latime de 14 metri, care facea 2 km de asfalt pe zi. Pe unde o lucra ala ca pe ultimile filmari cu loturile de pe Bz-Fc nu l-am vazut.