Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

13 Members and 42 Guests are viewing this topic.

XGarry

^ o scuturatura mica nu strica din loc in loc..te mai trezeste  :lol:  in plus..cine poate da garantia ca daca se lucra lent (fara "presiune")...inca vreo 7-8 luni..ca sa termine tipla tot...denivelarile nu erau tot la locul lor. las ca de aia are masina amortizoare. cate gropi sunt si pe DN2 si nu mai plange nimeni  :p

Auto_bahn

Bună seara. Felicitări firmelor constructoare pentru această deschidere!
Întrebarea mea este de ce A7 nu are traseul de început, București-Urziceni-Buzău ? De ce trebuie să ocolim pe la Ploiești ca să ajungem la Buzău ? Dacă are cineva un raspuns la întrebarea mea. Ms.

RazesIesean

Eu nu inteleg aceasta mentalitate de las ca merge si asa. Autostrada asta costa cat un lot de deal munte in alte tari care au standardizate costurile. Asfaltul trebuie sa fie fara nici o vibratie (la min 130km),rosturile sa nu se simta de parca sari pe trambulina.
Nu face Umbrarescu din buzunarul lui sau din buzunarul covrigarului mincinos.
Sunt din taxele si impozitele platite de noi toti, deci da calitate cerem sa livreze.
~~~~~~
Ramasag de 500 lei in contul API ca nu se va scoate la licitatie pe A8 nimic, in 2024, in afara de capatul vestic care va fi semnat in Q3 2024.
~~~~~~

Deutschländer

@Auto_bahn: Sa numeste economie.
Daca ia harta si rigla, iti dai seama ca Bucuresti - Urziceni - Buzau sunt 100km (din centre oraselor, si in linie cat de cat dreapta, deci in realitatea e ceva in plus).
Bucuresti - Buzau prin A3 sunt 107km, deci ai 7% in plus de condus. Dar, A7 Ploiesti - Buzau sunt doar 57km pe care ai de construit.
Vezi acum unde iese matematica? Ai de condus nici 10% in plus, dar ai salvat peste 40% la cost de constructie.

voicul

@Auto_bahn Ne adaptam si noi la ce avem.
Faci autostrada pe la Ploiesti sau Urziceni. Ploiesti > Urziceni - deci e clar pe unde.
+ Pana la Ploiesti e A ... deci s-au mai facut doar 60 de km pana la BZ ... deci de pe langa ce se face (si dupa cum vezi dureaza) mai trebuia inca 50 de km in plus?

Ideea e ca nu se exclude prin 2100 sa se faca si varianta propusa de tine.

ncb

AUTOSTRADA A7 Bacău-Pascani Lot 3 - 20 noiembrie 2024

NS - FLIGHT MODE "ON"

slartibartfast

Quote from: hummingbird on November 19, 2024, 04:48:27 PMCe indicativ are breteaua care tine de lotul 1? E DN/DJ/A?
Quote from: Ionut on November 19, 2024, 04:48:34 PM@hummingbird Este DN. Nu știu numărul dar este DN, fiind executat/implementat și administrat prin CNAIR.

Din filmarea de dashcam de pe pagina anterioară, am observat că nu rămâne DN, ci este rutat DJ203K pe acolo:

Asta înseamnă probabil că drumul va trece în administrația CJBz, iar vechiul DJ203K, prin Focșănei, Băjani, Vadu Pașii va rămâne probabil drum comunal.

Deci drumul de legătură devine un segment din DJ203K. Pe termen lung, mi se pare optim.

oneway

@XGarry ai vorbit ca sa nu taci, dupa mintea ta nu mai trebuie nici asfalt ca oricum are masina amortizoare  :lol:  :p

+raspunsul lui Razlesean, poti sa-l recitesti :zen:
A0S3 - Aprilie/Mai 2025