Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

5 Members and 6 Guests are viewing this topic.

naivu

^O deschidere la 22 decembrie pe un singur sens, chiar si fara noduri intermediare mi se pare o idee destul de bună; dar cu parapete si rosturi finalizate pe sensul respectiv; și fara slalom printre muncitori, daca e de intervenit, inchis lotul pt 1-2 zile.
Nu sunt adeptul grabei cu o singura exceptie, Craciunul, pt ca dupa aceea urmeaza o pauză destul de lungă, și ce se putea face în 1-2-3 săptămâni ajunge să fie gata după luni!

ncb

LIVE Autostrada A7 Pod peste raul Buzau

Raducu P Drum

Mojito

Este  cam clar ca l-au lasat pentru la anul.

MihaiD

O să fiu eu contra curentului și o să zic că, dacă mâine asfaltează, atunci dau în trafic și T3, la temperaturile de pe prognoza actuală pentru decembrie. Singurele emoții le-aș avea la rosturi.

TibiV

Mai omule, au de asfaltat vreo 30 km...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

XGarry

^ da, de 2 saptamani dupa cum se vede din filmulete se lucreaza la relanti. Practic 80% din ce e facut acum din turnare si armare e facut in primele zile ale lunii cand era cata frunza cata iarba; daca ar fi mentinut ritmul din primele zile acum era totul betonat.

Pe de alta parte, inseamna ca inca exista sperante pe lotul 3...daca au fost luati oamenii de aici. Altfel nu vad de ce i-ar fi mutat. In fapt lotul 1 e in urma cu inaugurarea, lotul 3 poate sa mai astepte; glumesc, oricum, practic lotul 3 e mai important ca acest pod ca si ordine a deschiderii, deci redistribuirea fortei de munca e ok, si asta e un avantaj al faptului ca aceste 4 loturi sunt facute de acelasi constructor, poate prioritiza  :)

Ionut

A venit vremea scadenței.
Să curgă scuzele și explicațiile.
Eu rămân cu înjurăturile și miștourile...

ncb

LIVE Autostrada A7 Deschidere circulatie BZ-Focsani lot 2 Buzau-Ramnicu Sarat

Raducu P Drum

dr4qul4

@Ionut, ai gasit descrierea perfecta: UMB Inger si Demon.
Pe de o parte au facut ceva incredibil. Probabil de Paste va fi gata tot Buzau-Focsani, ceea ce e un record.
Nu va fi gata mai devreme de Aprilie pentru ca trec alegerile si dispare presiunea de a deschise, astfel ca vor merge in paralele si cu lucrarile din afara drumului. Care mai sunt destule.

Si pe de alta parte...UMB a "neglijat" A3, A1, A0, DX BraGa si DX12 (la inceputul anului cand au pierdut vreo 3 luni luni care acum contau).
Una peste alta, e bine ce au facut. Motivele sunt insa de condamnat (au jucat dupa cum le-a cantat prim-covrigarul tarii).

@Ionut, daca te incalzeste cu ceva, am impartit injuraturile. Eu oricum sunt imun. Probabil in cativa ani te imunizezi si tu  :lol:
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

mdragos

S-a deschis !!! Incredibil exact la 16:00  :D

carutasul

haide măi @Ionut nu te mai plânge că știm toți că tu ai pus zahăr la UMB în rezervoare :)
Noi să fim sănătoși și să circulăm pe A7 când s-o putea :)

Andrei I

Poate ca unii vor spune ca m-a luat valul cu deschiderea de astazi, dar nu e asa, oricat am abuza de psihologie :).
Loturile 4 si 2 sunt greu de folosit fara lotul 3. Nu vad de ce as merge pe A7 de la Bucuresti la Focsani spre exemplu. Sa trec pe asa zisa centura actuala a Buzaului, sa merg nu stiu cat dupa ce ies din Buzau, pentru a ajunge pe autostrada si apoi, dupa 30 de km sa intru in Ramnicu Sarat, sa ma ingramadesc aiurea, ca si pana acum, la semaforul pe care il stiti, doar ca din alta directie. Asta e un argument subiectiv, dar doar aparent. Constructorul ce sa faca, sa incetineasca ritmul si sa deschida prin martie lotul 3, timp in care doar curiosii vor merge pe lotul 2?! Pur si simplu nu vad posibila o asemenea gandire. Lotul 3 este obligatoriu, altfel nu s-a rezolvat nimic in zona. Mizez pe deshidere anul asta, asadar :)   

pelan87

Primele impresii dupa ce tocmai am parcurs, pe sensul Buzau - Rm. Sarat, lotul deschis astazi:

- Destul de multi muncitori si utilaje UMB in afara partii carosabile, mai e destul de lucru acolo, in special la supratraversari.

- Calitatea asfaltului 7/10 in opinia mea, destul de mult sub Alarko pe A0 sau Aktor pe A10, dar ceva mai bine ca pe A0, tot la UMB. In general, am observat ca asfaltul mai "negru", mai recent asternut, era mai valurit, mai prost. Cel mai vechi, mai decolorat, era vizibil mult mai bine facut.

- Rosturile de pe podul peste Ramnic se simteau destul de bine chiar si la 60-80 km/h.

- Parcarea e la mare distanta de a fi deschisa, mai au mult de lucru acolo.

- Un mare plus pentru faptul ca parapetele central este retras spre stanga. De asemenea, si banda de urgenta pare mai lata, datorita faptului ca rigola de acostament e in afara parapetului.

- Un minus pentru ca panourile antiorbire sunt amplasate inspre sensul Buzau - Focsani, iar aproape tot tronsonul deschis astazi este o luuunga curba la stanga. Deci e afectata vizibilitatea pentru cei de pe banda 2.

Breezzer

Ce strategie IEFTINA, ce oameni IEFTINI :lol: Sa fortezi deschideri de autostrazi în functie de alegeri  >:(

Milionari/miliardari cu demnitate ZERO. Ma ia voma  :depressed:

Cred ca Grindeanu are tatuaj cu chipul lui Umbrarescu, si invers la fel.

În sfârsit...asta e...mai bine asa, decât deloc.

XGarry

^ va turnati singuri otrava n sange. va omorati cu propria minte. ba aia de-i urati..se pot tavali pe jos vazandu-va, deci si mai multa suferinta  :)

eu as sugera sa intrati in politica sa schimbati legile in parlament, ca in an electoral sa nu se mai inaugureze nici o lucrare. crezi ca dupa aia vei fi fericit? nu!...mintea ta iti va crea constant alte si alte motive de nefericire...tocmai ca sa-ti fie bine..constant  :lol: