Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

11 Members and 30 Guests are viewing this topic.

Stef

^Pentru o informare corectă, habar n-am ce am zis greșit mai sus.
E A7, nu A0.
E POD, nu pasaj, nu cred că e cazul să ne certăm pe semantică, pentru că așa apare pe planșele semnate de vreo 4 ingineri, recepționate de beneficiar, licitate fără clarificări din partea constructorilor și pe baza lor se construiește.

Powered by API/PUM imgur uploader

mdragos

Se stie ora pentru deschiderea de maine Buzau - Focsani lot 2 ? Sau e clasic in jur de 16:00 - 17:00. Ma gandesc ca trebuie sa apara ceva oficialitati : Grindeanu, Ciolacu etc  :lol:

Ionut

ncb

Quote🛣Miercuri, 20 noiembrie, de la ora 16:00, se deschid pentru trafic Loturile 1 și 2 ale autostrăzii A7, între Buzău și Vadu Pașii și mai departe, până la Râmnicu Sărat (32km).
🦺Reprezentanții DRDP Buzău sunt în teren pentru a finaliza ultimele verificări.
✅Această veste aduce o serie de beneficii pentru toți cei care vor circula pe acest traseu, de la reducerea timpului de călătorie, până la creșterea siguranței rutiere.
#cnair, #drdpbuzau, #a7, #drumuriinsiguranta

DRDP Buzau

Stef

Acum am terminat de filmat în zona, voi reveni cu imagini ceva mai târziu, din păcate extrem de multă ceață.

Pe L2 se turnau rosturi la niște poduri, se curăța asfaltul, în unele locuri se mai lucra la parapete.

Pe L3 mai e multă uzură de așternut pe un sens, mulți stâlpi și parapete de pus s.a.m.d. Foarte greu pentru anul acesta.

shift2rail

confuza comunicarea DRDP Buzau: lotul 1, Bz-Vadu Pașii, nu se deschide maine, right?

Spadan

Din L1 maine se deschide doar drumul de legatura cu DN2, dar ala nu e autostrada.

Ionut

@Stef mulțumesc mult pentru efort! Apreciez foarte mult, din păcate nu s-au aliniat astrele să filmez/filmăm prin API în perioada asta, așa că apreciez foarte mult că ne acoperiți. :)

PS. Atenție când e ceață groasă! Elicele pot givra și drona îți cade din aer ca toporul.

hermes

^^^ De fapt din Lotul 1 se deschid doar cateva zeci/sute de metri, ce e cu albastru pe harta API

Powered by API/PUM imgur uploader
The only time Success comes before Work is in the dictionary.

Ionut

Nici măcar sute de metri... este fix breteaua nodului acolo......

Ionut

API pe Facebook

A7 Buzău-Râmnic, gata de trafic. Mâine, în jurul orei 16:00, se deschide circulația pe cei 30,8 kilometri ai lotului 2 al Autostrăzii A7 Buzău-Focșani, între nodurile Buzău Nord (Vadu Pașii) și Râmnicu-Sărat.

Inaugurarea este cu adevărat înainte de termenul contractual, aprilie 2025, curat, fără extensii de timp. Chiar dacă vine cu prețul întârzierilor și neglijării celorlalte șantiere, inclusiv pe A7 la nord de Focșani, armata antreprenorului UMB merită felicitată pentru performanță: un tronson consistent ca lungime dat în trafic cu vreo 4 luni înainte de deadline!

Atenție. În ciuda comunicării defectuoase a autorităților care este rostogolită fără filtre de către presă, lotul 1 al A7 Buzău-Focșani NU se deschide acum. Acesta începe chiar la nodul Buzău Nord (Vadu Pașii) și se termină fix înainte de nodul cu DN2B spre Brăila, având 4,6 km de autostradă, cu termen contractual inițial depășit, august 2024.

Niciun kilometru de autostradă din acest sector nu poate fi folosit până când UMB nu finalizează podul peste Râul Buzău care încă este la nivel de armare și turnare placă de suprabetonare. Ce se va folosi din lotul 1 este doar conexiunea dintre A7 și DN2, cu profil standard de drum național, care va funcționa ca o mini-centură a localităților Vadu Pașii, Băjani și Focșănei.

Șoferii vor intra/ieși de pe autostradă în nord-estul Buzăului, orașul fiind tranzitat fix la fel ca și până astăzi: ori prin centru, ori pe pseudo-centura arhicunoscută din vestul urbei. Vă recomandăm să vedeți harta noastră interactivă cu proiectele de infrastructură rutieră (și feroviară).

Odată cu acest foarte important segment din A7, România adună 77,97 km inaugurați în 2024 și un total de 1153,07 kilometri de autostradă și drum expres aflați în exploatare.

andrei.horeica

Salut! In legatura cu lotul 3 Ramnic-Focsani, avem vreo sansa la el anul acesta sa putem circula macar Buzau-Focsani pe A7 sau doar DN2-A7-DN22-DN2-DN23-A7-DN2 de zici ca... :lol:

FakeML

Oare sa termine si podul peste Buzau pana la finalul anului?
Eu cred ca asta se vrea, iar pt UMB este un milestone important asta.
Lotul 3, si ala este f f posibil sa il termine pana la 31 Dec.

Pe langa toate chestiile contra care li se pot aduce. UMB-ul pare destul de ambitios.
E pe genul ala, noi putem, si vrem sa si aratam ca putem.

Nush cum or scoate camasa in 2025, pt ca au f mult de livrat. Dar si daca livreaza 75%, tot ma declar multumit.
Comparand cu alte firme straine care trag de autostrazi, nu tre sa dam nume, ca le stim cu totii, UMB este peste multe din ele.
Si cumva este mai parolist decat ele, si cumva ma bucura faptul ca putem in sfarsit sa avem si noi o companie adevarata care construeste autostrazi.

PS. le urez succes si celor de la Erbasu si ma astept ca si ei sa faca o figura frumoasa. :)
Dimex si la ei este destul de promitator as putea spune, dar acolo este alta poveste, foarte multe firme mai mici in acelasi loc.
De Precon, ma abtin, om trai si om vedea.

catalin35

Depinde cum definești 'anul acesta'.
Posibil să termine până pe 31 Decembrie.

hummingbird

Ce indicativ are breteaua care tine de lotul 1? E DN/DJ/A?