Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

14 Members and 38 Guests are viewing this topic.

ncb

AUTOSTRADA A7 De la Pașcani la Roman | Stadiu Lucrari 16.11.2024

Raducu P Drum

voicul

Am inceput sa ma uit si eu la filmarile dupa Focsani.
Nu prea m-am uitat ca sunt prea multe (si asta e bine, multumim pentru efort), dar acum ca vorbim de luni pana la deschiderea completa pana la Focsani ... e timpul sa trec pe noi santiere  :)

ncb

Autostrada #A7 - Lot 1 Ploiesti-Buzău (parțial) -
17 noiembrie 2024

Dronache

vm75

Incredibil! Retter a suprabetonat deja un sens al podului peste Cricovul Sarat. Probabil putem avea deschidere anul asta, cu HP la pod si ceva improvizatie la nodul cu DN 1D

hefaistos

Pui pariu? Mai ales ca in 3 saptamani dispare presiunea alegerilor, nu-i mai intreaba nimeni de sanatate daca nu deschid inainte 29 noiembrie, maxim 6 decembrie.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

mike_us

@hefaistos Pariez eu contra ta pentru A1. Sunt convins că se va termina bine înainte de 31 decembrie 2029.

Și dacă mai este cineva care încă se îndoiește, pariez pe încă 3 loturi UMB până la 30 decembrie 2025. Ca să fiu mai clar, la 30 decembrie 2025, UMB din 10 loturi va avea 7 loturi finalizate (restul de 3 vor fi la 50+%). 100 euro.

Din motive necunoscute, răspunsul meu la mesajul tău a fost cenzurat. Nu înjurasem pe nimeni și nu am spus niciun neadevăr.

hefaistos

Pentru A1-2029 nu cred ca pui pariu contra mea. Mai citește odată.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

vm75

@hefaistos, nu pun pariu nici pe actiunile mele, cu atat mai putin pe ale altora. Dar logica imi spune ca daca tragi mai tare pe un anumit segment in detrimentul altora, inseamna ca vrei sa prioritizezi deschiderea acelui segment. Vedem asta si la WeBuild pe PiSi5, unde se trage tare pe Pitesti-Merisani, cu sacrificarea structurilor de la nord de Merisani, ca sa nu mai vorbim de UMB. Daca nu ar avea intentia sa deschida atunci ar lucra linear si ar deschide cand e totul la 100%. Nici eu nu cred ca se poate deschide ceva inainte de alegeri, dar pana pe 23 decembrie ar mai fi vreo 5 saptamani bune de lucru si inca se joaca deschiderea. Nu stiu ce va fi la nodul Mizil/Baba Ana, pentru ca acolo se pare ca nu exista niciun semn ca s-ar apuca de suprataversarea A7. Dar si acolo s-ar putea improviza doua bretele scurte de intrare/iesire din lotul 1 in DJ, cu reintrare pe A7 prin bretelele normale. Revenind la logica electorala, cred ca va depinde mult de rezultatul primului tur; daca Ciolacu va avea nevoie de un boost pentru 8 decembrie, probabil vor face orice improvizatie posibila ca sa se laude cu Ploiesti-Focsani deschis integral (ma rog, mai putin lotul Nurol)

Spadan

Scriosteanu live adineauri pe Facebook insista cu L1+L2 Pl-Bz ca se deschid anul asta.

Daca e pe principiul L1 Bz-Fc...  :D

GAC

ultimul lucru de care avem nevoie acum este o deschidere-fiasco ca pe A10. sa termine cele 2 loturi 100% si pe urma mai vedem.
pentru moment, se pare ca mai este ceva de asfaltat pe cele 2 loturi, in deosebi pe structuri. la asfalt stiu ca se lucreaza cand afara sunt niste grade cu plus, in niciun caz cand noaptea e cu minus. deci daca vrem o lucrare de calitate, trebuie sa asteptam niste nopti cu minime de +5 grade si zile calde (+10 grade) si uscate. altfel nu are sens sa ne pacalim singuri.

Geri

O filmare la nivelul asfaltului de la domnul Scriosteanu:

Ramnicu Sarat - Buzau postata azi 18.Noi.2024

Filmare prin ceata in care vedem ca vizibilitatea scade la putini metri in fata. De aici vad o nevoie de mai multe panouri informative electronice. Un motiv pentru informare asupra ceteii si posililelor evenimente. Inca un motiv este posibilitatea scaderii vitezei, confirmarea acesteia si desigur anularii restrictiilor, pe sectoare de autostrada unde este nevoie. Nici aceste panouri nu le inventam noi, trebuie doar sa vedem ce au facut bun altii.

hermes

^^^ Tupeu sau disperare de politruc! Merge si cu poduri wireless sau cum?
The only time Success comes before Work is in the dictionary.

Stef

Poză de la un prieten care a trecut azi prin Fulga. Hai că se deschide dacă e.
E adevărat, podul este DJ100C, dar chiar și așa, nu cred că se va deschide A7 și să se închidă DJ100C câteva luni.