Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

11 Members and 32 Guests are viewing this topic.

liviu.roman

Nu cred că mai are nevoie de introducere, îl recunoaște toată lumea :D Podul de la Râmnicu Sărat peste râul Râmnic și DN22, astăzi, 15 noiembrie 2024.

liviu.roman

Și pentru că am văzut că "iubiți" CorTen-ul, i-am făcut câteva poze mai de aproape, să-l admirăm puțin :lol:

Radu_A

^ ce mizerie...alea albastre de pe A1 sunt misto

Striker

Peste doi ani astea vor fi o frumusețe rară  :lol:

Radudbr

Stati sa vedeti la vara cand o sa spele o ploaie torentiala toata rugina aia si se va scurge pe asfalt  :lol:

tom_sawyer

E OK montajul lisei parapetelui direct pe stâlp, fără acel distanțier în formă de U care să preia din șoc?

Sau așa:

NoWords

Acum ca zici, si pe lotul 4 sunt la fel  :o

26ld

XGarry

De câteva zile nu se mai toarnă placa podului de la Buzău

QuoteMuncitori mai sunt la pod, dar mult mai puțini față de săptămânile trecute. La fel și utilajele.

Evident, se pune întrebarea dacă UMB a renunțat la obiectivul îndrăzneț de a deschide podul încă din acest an ?

TibiV

^
Din acelasi articol: "E drept, finalizarea cu celeritate a podului peste râul Buzău de către UMB ar fi avut utilitate doar dacă turcii de la Nurol ar fi terminat partea lor – legătura dintre pod și șoseaua Buzău – Brăila (DN2B)."
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

hefaistos

Aici e chiar mizerie sa dai vina pe NUROL. Nurol a facut terasamentele si poate intr-o saptamana sa puna asfaltul. Sunt pana la urma mai putin de 1 km de bretele. UMB mai are minim o luna e lucru, mai ales in conditii de vreme nefavorabila.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

misiekwas

Din A3 la nodul cu A7 se vedea foarte multa lume și utilaje la nodul, ai spune ca vreau sa termine anul asta.

alecu26

Nu, nu e ok fără amortizor. Dar la UMB e ok.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

Ionut

Dacă nu e ok, cum se poate accepta instalarea parapetelor așa? :((