Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

9 Members and 31 Guests are viewing this topic.

GIV

si sub limitele bunului simt al calitatii  :troll:  ce are daca o sa crape putin asfaltul..

NoWords

Avand in vedere ca se plateste atat de mult pe lucrarile de infrastructura, da, avem pretentii sa fie si calitative..nu sa apara tasari si portiuni de asfalt ce zboara la propriu ( la tine ma uit A2 )

exelero1100

Tipic romanesc ca de ce nu face si cand face ca de ce face asa si nu asa si uite asa etc... UMB are poate cea mai slaba calitate, dar pentru situatia actuala a romaniei cu tasari fara tasari avem nevoie urgenta de autostrazi, in vederea de ansamblu tasarile/crapaturile devin neglijabile, avem nevoie sa ne dezolvtam rapid si acum!

TeoH9

Era evident de mult ca UMB fusereste calitatea lucrarilor, cu complicitatea statului.

exelero1100

Si webuild ?

TeoH9

^ @exelero1100  scuza-ma ca iti zic dar esti un idiot.
Cand ai sa platesti un meșter sa iti puna gresie in casa, si apoi cand e gata iti dai seama ca e pusa cam stramb si joaca in anumite puncte, sa ai aceeasi atitudine: "bine mai nevasta, cand nu aveam gresie nu era bine, acuma ca avem, dar e un pic stramba si joaca iarasi nu e bine".

Stef

^^^^Wtf?  :jawdrop:

Cum să scrii "UMB are poate cea mai slaba calitate, dar"

Nu contează constructorul din propoziție, poate fi oricare.
Nu contează nimic din ce ai scris după "dar" când afirmi că poți face rabat la calitate.

Calitate este chintesență.

NoWords

@exelero1100 Pai si e ok sa iti sara o bucata de asfalt in parbriz, ori, din cauza unei tasari un sofer ( Doamne fereste ) sa piarda controlul? Nu sunt normale astea cu "las ca merge si asa, ce conteaza ca e putin stramb".

Compara putin A1, partea facuta de americani sau tot facut de UMB, drumuri mai vechi. Sunt mai calitative, acum fiind presiunea politica "merge si asa"

exelero1100

Multumesc colegului care are printre argumente a face idiot pe altcineva, da-mi un exemplu cand a murit cineva de la o tasare si apoi iti dau eu un exemplu de cineva care a murit pe dn2 din lipsa autostrazilor cu tasari/gropi. Facem si o statistica dupa ce zici ?

hummingbird

Au inaugurat oamenii 10 km care sunt mai mult decât decenți, și deja "sar bucăți de asfalt în parbriz" unora care nici măcar nu au fost la fata locului sa vadă dacă e bun/e rău, etc  :lol:

NoWords

Am fost pe portiunea deschisa, nu e cazul aici ( momentan )
Eu ma refeream la restul de loturi ce se vor deschide. Conteaza foarte mult calitatea, nu la nivelu 10/10 ( aia e ce sa faci )..Dar macar sa nu simti ca mergi pe trambulina  :lol:

Doamne fereste sa se intample ce am zis mai sus cu asfaltul. Am fost martor pe A2, dar s-a terminat fara victime!

hefaistos

Quote from: rbors3 on November 12, 2024, 12:55:16 PMionut, nu erai tu acela care isi dadea demisia dupa ce UMB nu a fost in stare de nimic?
In caz ca nu ai inteles, tu scrii pe acest forum pentru ca #Ionut face eforturi si consuma resurse personale ca acest forum sa supraietuiasca si opinia sa conteze. De mai mult de zece ani. Asa ca daca nu-ti convine, drum bun, noi nu te retinem pe aici.   
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

ncb

pana se calmeaza spiritele pe aici, postez o filmare noua de la Raducu:

AUTOSTRADA A7 Bacau-Pascani lot 2 | Lucrari Nod rutier Roman Sud | 12.11.2024

Raducu P Drum

Radu_A

ovicor

@ exeleroo 1100 cred ca TeoH9 greseste cand te numeste idiot. Cred ca esti doar responsabil cu "bagatu' batului prin gard"!