Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

7 Members and 28 Guests are viewing this topic.

GAC

eu cred ca articolul face referire la lot 1 in mod eronat, pt ca pod buzau nu poate fi gata pana pe 19-20 nov. chiar daca betonul poti sa-l mai torni printre stropi si pe predale umede, la hidroizolatie si asfalt chiar nu merge. podul buzau, poate incape in sacul mosului, doar daca e vreme buna. totusi, nu m-ar mira ca sa o dea din nou pe uscaciune peste 1-2 saptamani... mai util ar fi lotul 3, pentru ca lot 4 nu ocoleste focsani 100%, tot in centura veche dai...

Ionut

Evident e o greșeală sau o minciună cu lotul 1. Lotul 1 nu se deschide ca autostradă. Se deschide drumul de legătură DN2-A7, parte din lotul 1. Dar nu e autostradă. Lotul 1 are 4,6 km de autostradă plus acest drum de legătură.

Podul peste Buzău are vreo 1,2 km parcă. Cum să fie podul gata într-o săptămână?

Delulu.

rbors3

ionut, nu erai tu acela care isi dadea demisia dupa ce UMB nu a fost in stare de nimic?

mardan66

Am mers duminica pe cocoasa de la Focsani. Mie mi s-a parut asfaltul mult mai prost decat ce este de exemplu pe A0 sud. Si in general dadea sentimentul de deja ponosit...

Stef

Am ajuns la finalul celei de-a treia ediții #DRONATHON pe A7: astăzi Bacău - Pașcani Lot 3.

GIV

@rbors3  zicea ca isi face un tricou cu umb, sau un fes :lol:

XGarry

de ce intarzie deschiderea L1+2: priza rosturi de dilatatie, parapet, 1km de marcaj axial, cateva semne de circulatie.

tom_sawyer

Incredibil, 5 forumiști au dat like la gogomănia postată la mesajul #14552

Radudbr

Astazi la ora 13, pe DN2/E85 la giratoriul spre Vadu Pasii erau 3 grade in bordul masinii si afara ploua bine iar UMB turna asfalt. Era o forforta de numa numa. Ma gandesc ca pus in asemenea conditii, nu o sa reziste multe asfaltul ala. Bonus, asfaltul de la giratoriul aflat la nord de Focsani nu e cel mai plan si calitativ. Pe A7 la Focsani nu am apucat inca sa merg. Pacat, lucrari facute la repezeala.

26ld

^^Cum am zis in mesajul anterior, important e sa nu aibe x sau y dreptate. Direct din manualul de propaganda online.

wrumwrum

@tom_sawyer
mai tare mi se pare ca un nume il scrie cu litere mici la inceputul propozitiei, fiind prezent aici pe form, dar numele unei firme cu majuscule bineinteles  :lol:

hermes

Din ce stiu, afara ar trebui să fie de cel puțin 5°C. Dacă temperatura este prea joasă, asfaltul se va răci prea repede înainte de a fi compactat corespunzător, ceea ce poate crea fisuri și o structură slabă. Iar utilajele alea ar trebui sa compacteze foarte repede, sa nu apuce sa se raceasca. Altfel, mai e posibil sa se foloseasca aditivi speciali care îmbunătățesc lucrabilitatea asfaltului la temperaturi mai scăzute.
The only time Success comes before Work is in the dictionary.

dr4qul4

presimt 5+1 forumisti mai putin. Probail angajatii UMB au primit ordin pe unitate sa laude mareata realizare.
Daca tot ati comentat/dat like, puneti si declaratia exacta a lui Ionut. Sau nu ati cautat-o inainte?

UMB a facut progrese incredibile pe Buzau-Focsani, in detrimentul tuturor celorlalte santiere si chair si asa, nu sunt gata toate loturile.
Iar calitatea o vom vedea la vara.
Ionut doar a contrazis politicienii (si constructorul care nu avea curaj sa o faca) care spuneau ca UMB va termina Buzau-Focsani complet, si A3 si DX12 si DX6 si vor lucra si pe A1 cu 5 echipamente de forat tuneluri in paralel (au lucrat cu ele doar in parcare pana acum).

In concluzie, anul acesta UMB va termina (doar dat in circulatie) doar 2 sau maxim 3 loturi de autostrada si 1 centura (+alte 2-3 partial). Din 18+3 centuri cate aveau.
Eu zic ca se incadreaza in previziuni
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

GIV

ce "ba"(nu tu @Radudbr - in general), mai vreti si calitate?  nu e armata umb nr 1? nu termina inainte de termen? unde e furnicaru..

exelero1100

Hai ca deja o dam in teoriile conspiratiei...UMB a livrat pe Bz-Fc peste asteptarile noastre.