Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

oneLess

E mult mai benefic să predea cheile la pod și să-și mute utilajele și muncitorii la nord, oriunde!
Cu deschisu' e altă treabă!

hefaistos

Nuril va deschide tot, probabil la anu' pe vremea asta. Asa ca, răbdare.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

XGarry

@Geri

Nu ai pus in schemele tale drumul de legatura A7 DN2 la N de Bz care are ceva km. Desigur, inca o varianta nu are cum sa nu fie utila doar daca esti pieton sau locuitor prin zonele afectate de noul trafic, dar sunt convins ca dpdv al circulatiei rutiere, fiecare va alege varianta pe care o considera mai buna, chiar cu podul gata... in fapt... te ruteaza waze pe unde vede mai repede. :)

bim14

La dezbaterea de la Iasi legata de A8, a participat ceva sef de la santierul Nurol de pe A7. A zis ca spera sa se incadreze in termenul din contract pentru ca sunt multe provocari si probleme. Asa ca nu ne ramane decat sa speram si noi ca la final de 2025 vor ispravi turcii munca pe A7 si ca problemele nu vor fi la partea de finantare.
Quote from: bim14 on January 09, 2024, 10:42:40 AMEu tocmai am virat 100 de lei si mai pun 500 in contul API daca la final de 2024 avem minim 50 de km de A7.

catalin35

Un nou accident cu 5 morți și alte victime în stare grava pe dn2.

Aviz celor care spuneau că nu este nevoie de a7 sau a8.

pelan87

Am trecut ieri pe DN2 in zona noului sens giratoriu de la intersectia cu drumul de legatura de la nodul Buzau Nord (Vadu Pasii). Cei de la UMB lucrau de zor la sensul giratoriu, iar sensul Buzau-Focsani de pe DN2 era deviat partial prin sensul giratoriu.

S-a refacut stratul de uzura si pe o parte din DN2, exact in apropierea sensului giratoriu, iar ceea ce m-a surprins este "calitatea" asfaltului. La 40-50 km/h se simtea valurit, cam asa cum se simte pe A0 Nord lot 2 la 130 km/h. Mult mai prost decat asfaltul vechi de pe DN2 din acea zona.

Stiu ca pe autostrada e alt sistem rutier, sunt alte straturi, poate alte retete de asfalt, insa aici pe DN2 asfaltul e dezamagitor, pe cele cateva sute de metri asfaltate (unde s-a refacut stratul de uzura). Sper sa nu fie cazul si pe autostrada.

Pentru colegii care au trecut pana acum pe "cocoasa": cum e calitatea asfaltului?

reed

Pelan,e așa greu sa te uiți o pagină -2 in spate?
Quote from: Moldovean on November 07, 2024, 06:29:45 PMTocmai m-am dat pe Lotul 4 Buzău - Focșani. L-am parcurs cam în 6 minute cu tot cu legătura de intrare pe autostradă. Sunt aproximativ 8 km de autostradă, deci restul până la 11 reprezintă centura de nord nedeschisă încă.

Asfaltul e de 9/10 dpmdv în sensul că aș da 10 doar unui asfalt unde nu simt nimic sub mașină. Oricum, mi s-a părut o idee mai bun decât asfaltul de pe A0 nord Lot 2 al UMB. Rosturile sunt și ele ok deocamdată, nu te aruncă și nici nu te saltă brusc. Vom vedea cum se vor prezenta în timp.

XGarry

^ psihologic de multe ori nu cautam "raspunsuri", ci cautam sa ne intarim parerea deja formata despre o anumita situatie. chiar daca se prezinta contrariul, mintea e tentata sa nu ia in seama alte informatii...si o tine tot pe a ei.  :)

AdrianB1

@catalin35, accidentul ala nu are nimic de-a face cu A7 sau A8 sau cu autostrazile in general. Orice drum pe care masinile circula cu 90 km/h fara separator de sens e vulnerabil la accidente de genul asta, in care una din masini intra pe contrasens in impact frontal cu alta care circula regulamentar. Orice drum, nu doar DN2, practic orice DN si aproape orice DJ si chiar drumuri locale. Poti face autostrada peste tot? Nu cred. Explica atunci ce ai vrut sa spui, cu subiect si predicat si fara avize si fara exceptii inguste gen "daca pe drumul comunal 143 din comuna X era autostrada, nu mai erau accidente frontale".

pelan87

@reed Sa stii ca eu citesc zilnic acest forum, in special topicul A7. Daca si tu ai fi facut la fel, poate ai fi stiut ca raspunsul tau se adreseaza unuia care a adus contributii si filmari utile din drona (e drept, anul trecut) pe acest topic. Si poate te-ai fi abtinut de la a-mi raspunde acid si inutil.

Acum, ca sa te lamuresc: desigur ca am citit postarea lui Moldovean din ziua inaugurarii. Problema e ca el e singurul care si-a exprimat parerea cu privire la asfalt, asadar intrebarea ramane valabila pentru a afla parerea celor care au circulat pe lotul nou deschis. Pentru ca o singura opinie nu e suficienta. Mai ales ca in filmarea de mai jos (autor Dj John), lucrurile nu arata ca fiind o suprafata de rulare de nota 9/10. Cel mai bine se vede intre minutul 12:25 si 12:55, unde filmarea e "miscata" zdravan.

Asadar, cred ca acum am explicat suficient de clar acum. Si va recomand tuturor, in special lui @reed si @XGarry, sa vada filmarea de mai sus inainte de a comenta/raspunde inutil.

Striker

Nu e nevoie de filmare, ci de rulare pe asfalt. E o zona unde breteaua urca pe autostrada unde daca nu te tii bine de volan risti sa fii saltat de pe scaun, dar in rest e ok. La acea racordare se putea acorda mai multa atentie, dar s-ar fi devansat inaugurarea...

XGarry

@shoppy00

De câteva zile, traficul către Poșta Câlnău de pe E85 a fost direcționat prin balize către noul sens giratoriu:

Azi s-a turnat beton până la pila 14 (din 21)

QuoteDoi ,,elefanți" au turnat beton pe pod de dimineață până la căderea întunericului.

,,Am ajuns pe acest fir până la pila cu numărul 14. Din totalul de 21, câte are podul. Reușim să turnăm între 3 și 4 pe zi. De săptămâna viitoare, ne mutăm pe celălalt fir unde am ajuns la pila cu numărul 8", i-a spus reporterului, amabil, unul dintre muncitorii implicați.
QuoteAșa că azi după-amiază (sâmbătă) unul dintre subcontractorii turcilor, Strade Craiova, lucra la una dintre bretele:

catalin35

@AdrianB1

Cu atitudinea asta e clar că tu vrei doar să te cerți pe aici așa că nu am ce să spun.

Restul oamenilor înțeleg că dacă în loc de dn2 era autostrada a7 terminată mai devreme, acei 5 oameni astăzi ar fi fost în viață.

NoWords

E tragic ce s-a intamplat si din pacate cu tot cu autostrada nu vom scapa de aceste incidente. Traficul local tot ramane!  :(