Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

1 Member and 11 Guests are viewing this topic.

NoWords

Lasand galustele lui Grindeanu. La cat mai multe deschideri!  :)

raulbogdan23

Din ultima filmare a lui @Stef vedem cat de in urma sunt cu structurile pe bucata Focsani - Buzau Lot 1, multe doar la nivel de piloti forati.

Sa vedem cand se apuca de lucru aici la structuri, daca nu incep pana in ianuarie eu zic ca termenul de septembrie nu se va respecta.

Radu_A

nu e prima bucata deschisa din A7 dar oricum sa fie intr-un ceas bun...poate ajung sa nu mai fac intre Bucuresti si Vatra Dornei 9 ore

Moldovean

Tocmai m-am dat pe Lotul 4 Buzău - Focșani. L-am parcurs cam în 6 minute cu tot cu legătura de intrare pe autostradă. Sunt aproximativ 8 km de autostradă, deci restul până la 11 reprezintă centura de nord nedeschisă încă.

Asfaltul e de 9/10 dpmdv în sensul că aș da 10 doar unui asfalt unde nu simt nimic sub mașină. Oricum, mi s-a părut o idee mai bun decât asfaltul de pe A0 nord Lot 2 al UMB. Rosturile sunt și ele ok deocamdată, nu te aruncă și nici nu te saltă brusc. Vom vedea cum se vor prezenta în timp.

AdrianB1

Nu sunt sigur, dar parca era vorba ca lotul 4 se deschide odata cu loturile 1 si 2, iar mai tarziu o sa deschida si lotul 3. Am inteles eu gresit sau chiar urmeaza 1 si 2 in zilele urmatoare?

danutzu_1069

Se deschid pe rand, cate unul pe zi. Asa este corect... politic si electoral.
Una e da dai drumul la 30km intr-o zi si alta e dai drumul azi la 10km, maine la 15km iar peste 3 zile la restul...
Multa lume percepe doar faptul ca ... s-a dat drumul la autostrada, dar nu si la cati km... :)

voicul

^Si chiar daca ai inteles corect, acum ceva timp, la timpul prezent era mai bine daca ne uitam la un muzeu?

E bine ca s-a deschis!

Intereant: A7 e pe Waze de la Pl - la Fc

TeoH9

Deci, asadar si prin urmare: cand se deschid celelalte loturi estimativ?
Nu de alta dar cocoasa de la Focsani e frectie la picior de lemn.

Moldovean

^ Grindeanu și Ciolacu au zis ieri că Buzău - Râmnicu Sărat se deschide săptămâna viitoare și Râmnicu Sărat - Focșani la început de decembrie.

danutzu_1069

@voicul, daca te uiți cu atenție pe harta waze o sa vezi ca sa vezi ca sunt doar segmente, nelegate cu nimic.

La waze, ca si la OSM se desenează hărțile din timp, cat mai mult si mai precis, ca sa poată fi disponibile cat mai repede după darea in circulație.
La OSM se desenează integral, de fapt se modifica statutul de "in construcție" in varianta finala, iar niște segmente din capete sunt declarate "fără acces"
Ceva asemănător este si la waze.
Înainte de darea in circulație o sa vezi segmente cu linie punctata, asta înseamnă "fără acces"

Telvanni

O plimbare dus întors de la Focșani Nord la DN23

bim14

Sincer, credeam că vom rămâne ani buni doar cu bucata de la Bacău. Acum o să ajungă cu adevarat autostrada la noi, în Moldova! Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru această minune și sperăm la mai multe!
Tovarășii ciolacu și grindeanu au spus ca vom avea 130 de km din A7 pana la finalul anului. Oare știu ei ceva mai multe despre loturile Ploiesti-Buzau, sau doar mint fara nicio jenă? Sunt ceva indoieli legate și de lotul Ramnicu Sarat-Focsani că va fi deschis în acest an.
Quote from: bim14 on January 09, 2024, 10:42:40 AMEu tocmai am virat 100 de lei si mai pun 500 in contul API daca la final de 2024 avem minim 50 de km de A7.

TibiV

Pe o filmare de la locul faptei am numărat 36 de vehicule în primul minut și jumătate de la deschidere, din care 6 autotractoare (TIR-uri).
Este drept, ăștia stăteau în coloană să le dea drumul.

Ma gândeam doar că dacă bucățica asta scoate atâtea mașini de pe "drumul morții", cum o să fie cu BzFc integral în trafic...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

dr4qul4

Cum a zis si Ionut, se pare ca vin niste ploi in zona.
Sa va pregatiti ca peste 2 saptamani vor da vina pe "vremea nefavorabila" pentru ca nu au deschis toate loturile dar "cu siguranta se vor deschide pana la sfarsitului anului".

E totusi Noiembrie. Asa ca nu prea ai cum sa dai vina pe vreme, mai ales dupa 2 luni in care nu stiu daca a ploua 2 zile intr-o zona in care acum 10 ani asteptam deja prima ninsoare.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist