Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

3 Members and 7 Guests are viewing this topic.

AdrianB1

Daca nu se schimba vremea, in 2 saptamani e betonat si cu o parte de hidroizolatie, dupa aceea se apuca de asfaltat. Dar numai daca vremea permite, ca incepe sa se raceasca.

hefaistos

Nu e imposibil dar, dacă ne uitam la podul de la Râmnicu, putem aprecia ca mate săptămâni trec între "finalizat suprabetonarea" și "Gata de deschidere"
Pardon nu putem estima, pentru ca la 4 săptămâni da la terminarea supabetonarii, podul de la Râmnicu încă nu e dat în trafic.
 8)
Deci, dintr-un decembrie la Buzău, poate da, poate nu.
Oricum se vehicula un grafic de deschideri
Octombrie T1 (fără pod) T2 și T4
Noiembrie T3
Decembrie podul.
A trecut octombrie și... ioc deschideri.
Deci s-ar putea ca toate sa fie decalate cu 3-5-7 săptămâni fata de aceste previziuni optimiste.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

slartibartfast

Quote from: voicul on November 03, 2024, 08:34:51 PME buna descarcarea aceea la DJ203G!
Vroiam sa intreb de ce temporara, dar dupa ce e nod cu DN2 ... chiar nu o sa coboare nimeni acolo.

Cred că va fi destul de puțin temporară: La cum a făcut Nurol devierea temporară pe DN2, cu un giratoriu fix pe aliniamentul autostrăzii, par a se pregăti să facă o deschidere în avans cândva pe la vară între Stâlpu și Spătaru.

rocklee

Nu știu. Dar am o retinere ...ca se va da drumul la loturile 1 și 2 Ploiești  Buzău....dupa cum am vazut ultimile filmări...sunt cam la limita ....mai ales la structuri...ar mai fii o luna jumate de munca... :o  8)

Si la Umb asemenea ...mai ales lotul 3 este cam la limită..
 O:-)

Ionut

Quote from: Ionut on November 03, 2024, 12:57:44 AMÎn contra-replică la ultimele promisiuni ale lui Grindeanu, eu am zis în presă că nu va fi 1. Am estimat 8 noiembrie.

Deocamdată am avut 50% dreptate.
Să vedem dacă am 100%. :)

QED.
Pe surse, din presă: cocoașa se deschide joi, 7 noiembrie.

Mă iertați, am greșit cu o zi...

TibiV

Nu iertăm nimic!
Să-i luăm capul!

:lol:
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

danutzu_1069

@Ionut, pai ți-a citit estimarea și... ți-a tras-o!!
Sa nu fie cum zice Ciurea.

:lol:  :lol:

hermes

Inteleg din ce zice Ciolacu ca inaugurarea se face dand la o parte bariera, fara taieri de panglici si festivisme. Si ca toate deschiderile vor fi la fel (de la VO Barlad li se trage, cand a iesit lumea in strada ca ei o lalaiau pana la campania electorala desi centura era gata).
The only time Success comes before Work is in the dictionary.

Allex

Deci joi o luam pe cocoasa cum ar veni...
"Asta-i ţara tuturor imposibilităţilor"

DN2 - E85 | Monitorizare A7 Autostrada Moldova

ncb

Autostrada A7 Ploiești-Buzău Lot 1 | #Pizzarotti #Retter | A3 - Pod Râul Cricovul Sărat | 2024.11.02

Construim Romania

GIV

ajuta la ceva cocoasa fara sectorul dn2 - dn2d?

ncb

Monitorizare Autostrada A7 Ploiesti - Buzau, Lot 1 (28/10/2024)

Asociatia "#HaiCaSePoate"

Allex

^^ ajuta traficul din nordul Moldovei spre Braila-Galati
"Asta-i ţara tuturor imposibilităţilor"

DN2 - E85 | Monitorizare A7 Autostrada Moldova

tom_sawyer

S-au depus ofertele pe lotul 1 din Pașcani-Suceava. Nu apar încă în seap, poate o să anunțe vreun oficial pe facebook.

pikciu005

QuoteTrei oferte au fost depuse astăzi pentru construcția primului lot al autostrăzii #Pașcani - #Suceava!
- Asocierea SA&PE CONSTRUCT S.R.L. - SPEDITION UMB S.R.L. - TEHNOSTRADE S.R.L. (România)
- Asocierea DANLIN XXL SRL (lider) – INTERTRANSCOM IMPEX SRL (România)
- WEBUILD SPA – MILANO (Italia)
Contractul, cu o valoare de maximum 3,88 miliarde lei (fără TVA), prevede proiectarea și execuția acestui lot (33 km) în 30 de luni (6 luni #proiectare, 24 de luni #execuție).
Pe traseu vor fi construite inclusiv:
- un #viaduct (peste #DJ208 și #CF517), în lungime de 1.049,80 m;
- un #viaduct (peste #râulRuja), în lungime de 604,60 m;
- un #pasaj (peste #pârâulPulpa, #DJ208S și #CF500), în lungime de 868 m.
- patru #parcări de scurtă durată,
- două #SpațiideServicii,
Atăt în cadrul spațiilor de servicii, cât și în cadrul parcărilor de scurtă durată se va asigura infrastructura necesară pentru construcția viitoare a unui număr de minimum 8 #stații de încărcare pentru autoturismele #electrice.
Vor fi construite și trei noduri rutiere:
- Nodul #Tătăruși - #Heci, la intersecția cu #DJ208F (#FântânaMare – #Heci – #Lespezi),
- Nodul #Dolhasca, la conexiunea cu #DJ208I (#SilișteaNouă - #Budeni),
- Nodul #Roșcani, care va asigura accesul pe și din #autostradă.
Contractul este finanțat prin Programul Transport (#PT) 2021-2027.