Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

5 Members and 7 Guests are viewing this topic.

catalin35

Unul dintre lucrurile pe care le apreciez la domeniul aviației și nu numai.
Când se întâmplă un accident, se investighează cauza și se încearcă a face tot posibilul să remediezi cauza astfel încât să nu se mai întâmple.

Geri

Pe seara, 02.noi.2024, giratoriul de pe DN2, Buzau, spre A7 Vadul Pasii.

Powered by API/PUM imgur uploader

Geri

Tot pe seara, in 02.noi.2024, la podul peste raul Ramnic.

Powered by API/PUM imgur uploader

Mojito

Nu numai  in aviație, in general  orice companie privată care are o poliță de asigurare pentru angajați investighează orice accident. Se prelucrează cu angajații, se fac rapoarte, se modifică proceduri etc. Și nu că i-ar fu .. grija de ei, ci pentru că orice accident mortal are un efect major asupra valoarea primei de asigurare. In Franța este un accident mortal in BTP( construcții) dar nu am auzit vreodată să ceară cineva capul miniștrilor. Și foarte rar se ajunge la condamnări ale patronilor.

GAC

Cu parere de rau pentru familia indoliata, dar am mari indoieli ca se va deschide lotul Pizza anul acesta. Genul asta de accident de munca inseamna ancheta. Daca locatia unde s-a intamplat nenorocirea este taman in interiorul grinzii aferente podului de la Cricovul Sarat, cel mai probabil lucrurile vor ramane asa pana cand se va finaliza ancheta. Pe mine ma mira ca inspectia muncii nu a oprit tot santierul.
Asadar, chiar daca va deschide Coni, va deschide doar intre cele 2 noduri de pe lotul lor (mai bine decat nimic, dar doar 17 Km). Deci ramane tot UMB sa salveze ziua cu Buzau-Focsani, la care mai putem adauga si cei 20 Km din DEx12 si cu acea bretea lunga -centura la Albota - in asa fel incat se va putea circula fluent pana aproape de intrarea in Pitesti.
Nu tin neaparat sa ridic in slavi pe UMB, dar macar ei lucreaza cu tragere de inima pe loturile lor si reusesc sa dea in folosinta cu intarzieri minime. Ceea ce s-a intamplat pe loturile Pizza-Coni, precum si Aktor este impardonabil. Aceste loturi puteau fi intr-o stare mult mai avansata. Aceasta vara a fost semi-ratata pentru acestia.
Prin urmare, daca vor mai fi licitatii la care sa nu participe PORR, Strabag si WeBuild, prefer sa castige UMB, chiar daca e mai mult decat optim. Macar stiu ca de-ar fi sa intarzie, au motive pertinente.
Din pacate, atitudinea deficitara si prestatia indoielnica din partea akto-prenorilor nu doar ca nu ridica stacheta, dar o si coboara.
Intradevar, caloriferul de pe A0N2 precum si denivelarile de pe lot 3 DEx12 sunt imputabile UMB si trebuie sa o spun ca au dat rasol; pentru a remedia situatiile este nevoie sa primeasca o instiintare de la autoritati. Loturile fiind in garantie, ma astept ca remedierea sa aiba loc curand.

hermes

Parca Grindeanu zicea ca pe 1 noiembrie deschide cocoasa de la Focsani, inteleg ca mai sunt de facut lucruri desi am vazut ca e luminata noaptea ca ziua de cel putin o saptamana. Stie cineva cand se va da in circulatie?
The only time Success comes before Work is in the dictionary.

Ionut

În contra-replică la ultimele promisiuni ale lui Grindeanu, eu am zis în presă că nu va fi 1. Am estimat 8 noiembrie.

Deocamdată am avut 50% dreptate.
Să vedem dacă am 100%. :)

hummingbird

Văzusem un articol parca 'Ciolacu la Prima Tv' și a zis de săptămâna următoare primii km pe A7. Am un drum week-end-ul viitor Tg Neamț-Buc..sper sa testez cocoasa  :lol:

mike_us

Săptămâna viitoare dăm drumul la primii zeci de km din Autostrada Moldovei. Până la finalul anului, 130 de km din A7

E de ieri articolul, probabil între 4 și 8 noiembrie.
Și în vreo 2-3 săptămâni după (sfârșit de noiembrie), lotul 2?

hefaistos

Se ca circula!
Pe unele porțiuni, cei drept vor circula doar basculantele contractorilor.
 :lol:  :lol:  :lol:
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

XGarry

de la Dronache Punctele critice de la A3 la DN1D. A aflat cineva pe unde a fost accidentul..structura 9 sau 10?

la nodul cu DN1D se asfalteaza o noua deviere.

comparatie 31oct 3noi