Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

8 Members and 18 Guests are viewing this topic.

Ionut

Blasfemie! :)
Cum să spui că A0N2 este calorifer și pe DX12 T3 avem restricție 60 km/h în niciun an de la inaugurare?

Să vedem ce va fi pe A7...

esendy

Retter vede cum arata podul peste Cricovul Sarat?

Au grinzi in santier pt el?

Estimare de finalizare? 3 luni? 4 luni?

hefaistos

N-ai auzit? 4 săptămâni.
Toate lucrările de arta. Când ei încă se chinuie la pasajul de peste calea ferata, lângă A3.
Pot sa rad?
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

HaiHai

@esendy
A spus @FMFM cu 2 pagini in urma ca au fost montate grinzile peste Cricov si cele de pe DN1D. Confirm si eu. Azi era ceva activitate la ambele structuri.

naivu

^
Quote from: FMFM on October 31, 2024, 06:53:40 PM...Retter a montat restul grinzilor peste DN1D, dar si peste Cricovul Sarat...
nu scrie explicit ca a montat TOATE grinzile peste Cricovul Sarat, e posibil sa fi pus doar 2-3 grinzi "dar si peste Cricovul Sarat". O poza/filmare de sus ar face cat o mie de cuvinte  :) . Imho pasajul lipsa peste Cricovul Sarat a devenit punctul esential al lotului si merita maxim de atentie.

FMFM

Mea culpa, un sens (Mizil - Ploiesti) peste Cricov avea toate grinzile montate si se lucra la pozitionarea acelor traverse, similare podului peste A3 / CF.

Daca progresul la podul peste CF permite, probabil o sa fie all-in la aceste 2 ultime structuri, iar aceasta fiind o zona critica s-ar putea lua in considerare si o deschidere HP pana la finalizarea si celui de-al doilea sens.