Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

1 Member and 17 Guests are viewing this topic.

hermes

Pai de ce au extins termenele de finalizare? Se dau in trafic acum si mai apoi fac si finisajele. Pana la urma, se vor face toate.
The only time Success comes before Work is in the dictionary.

ncb

AUTOSTRADA A7 Bacau-Pascani lot 3 Lucrari
29.10.2024 Nod turbion A7/A8

Raducu P Drum

raul.olaru

UMB nu trebuia sa fie in saptamana libera acum?
Am vazut ca lucreaza saptamana aceasta intre Focsani - Pascani

wint3rboy

Cred ca lucrează full pe toate șantierele, aseară lucrau de zor pe Dex12, la ora 19 când am trecut dinspre Craiova spre Pitești

P3trut

S-a zis dupa ultima pauza ca acum vor lucra 4 cu 1 ca sa termine ce au de facut. Plus, subcontractorii lucreaza in ritmul propriu, cred.

voicul

Ionel Scrioșteanu - pe șantierul 𝗔𝟳, tronsonul 𝗕𝘂𝘇𝗮𝘂-𝗙𝗼𝗰𝘀𝗮𝗻𝗶 lucrează 𝟯𝟮𝟬𝟬 𝗺𝘂𝗻𝗰𝗶𝘁𝗼𝗿𝗶 și 𝟭𝟬𝟬𝟬 𝘂𝘁𝗶𝗹𝗮𝗷𝗲

ncb

AUTOSTRADA A7 Bacău-Pașcani Loturi 1, 2 si 3 |
Comparatie stadiu lucrari 03.09-29.10.2024

Raducu P Drum

Mojito

@RazesIesean pe aia cu viteza ii rezolvi cu radare de viteza medie. Că pe alea mobile le dau pe Waze. Să-i  vezi ce se potolesc.

mike_us

@oneway Afirmațiile mele punctuale:

• UMB are 100 de kilometri gata de inaugurare (80 km pe A7 și 20 km pe DX12) – decembrie - martie, cel târziu.
  • Alți 50 de kilometri pe A7 sunt foarte aproape de inaugurare (130 km total pe A7) – aprilie/mai, cel târziu.
  • În perioada 2023 - 2025, vom avea trei ani record, cu 420+ kilometri (o medie anuală de 130 kilometri).
  • Ținând cont de primele trei afirmații, care sunt de fapt niște recorduri pentru România, forumul nu mai pare să reflecte realitatea din teren, fiind excesiv de negativ.

Care dintre primele trei afirmații este falsă? Dacă consideri că sunt false, sunt de acord să pariez 100-200 de euro pe oricare dintre ele.
Care dintre ele este părtinitoare față de UMB?
Poți folosi argumente sau singurul lucru pe care îl poți aduce în discuție este din seria ,,ultras UMB",,sfântul UMB" ...?
Din punctul meu de vedere, postarea ta este jenantă, dar, na, așa ați făcut și cu Răducu și cu alții.

Allex

^ la punctul 2 care ar fi cei 50 de km aproape de inaugurare?
"Asta-i ţara tuturor imposibilităţilor"

DN2 - E85 | Monitorizare A7 Autostrada Moldova

mike_us

@Allex  Cele două loturi de pe Buzău - Ploiești, care oficial se află la 90% și 80%, mai au aproximativ patru luni de lucru (două în acest an și încă două anul viitor – să zicem de la 15 februarie până la 15 aprilie), plus o lună de rezervă. De aceea am menționat aprilie/mai.

Practic, sunt doar cu câteva luni în urmă față de UMB. Să fie clar că mă bucur de orice firmă care deschide.
Și chiar dacă au întârzieri, atât Pizzaroti, cât și Coni-Trace au lucrat decent aici. Nu bine, nu foarte bine, dar decent.

oneLess

^^ Calcului ar fi cam pentru grinzi lipsă deja în șantier. Ori ... aici ...

Feri

QuoteAutostrada Moldovei: CNAIR poate debloca licitația pentru lotul 2 al secțiunii Pașcani – Suceava/ CNSC a respins contestația WeBuild
economedia

DragosC

Are niste filmari Raducu pe A7 de-mi cad plombele de fiecare data :lol:

Daca 5 metri pe an ar fi UMB capabili sa construiasca, sigur Raducu i-ar face sa para 50 de kilometri.

Give that man a medal !
Nu spera si nu ai teama

ijwtsh

O intrebare (care poate n-are sens): cum e stadiul Focsani - Bacau acum fata de Buzau - Focsani anul trecut pe vremea asta? Poate fi asta un indicator despre posibilele deschideri la finalul anului viitor?