Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

2 Members and 17 Guests are viewing this topic.

Acer Albereto

Asfalt pe ambele sensuri pod Râmnicu Sărat

Powered by API/PUM imgur uploader

slartibartfast

Quote from: naivu on October 28, 2024, 04:22:04 PM^^explică te rog care este varianta de rezervă pt pasajul A7 peste Cricovul Sărat?! (că restul se pot cârpi cumva). Cum se va trece de el?!

Se face o trambulină, că ne pricepem la din astea. Și zburăm peste.

Radudbr

Quote from: Ionut on October 28, 2024, 09:33:47 AMȘtie cineva din teren dacă UMB este pe șantier săptămâna asta sau nu? E interesant de văzut. Și mobilizarea, pentru că au varianta de a trimite acasă o parte din angajați și a-i rota că să fie pe șantier cineva.

Deci prezentă continuă, mai slabă.
Sau pauză totală 7 zile.

Ionut da, sunt pe teren. I-am vazut chiar acum cateva minute la nodul rutier Focsani Nord si la giratoriul de pe DN2. Nu as putea sa iti spun insa daca sunt toti sau o parte liber si una pe teren.

Spadan

Azi după amiază se lucra intens la asfaltare în zonă nodului dintre drumul de legătură și DN2 la Gura Câlnăului/Mărăcineni.

ncb

AUTOSTRADA A7 Bacau-Pascani lot 1 | Lucrari zona Dumbrava-Filipesti | 28.10.2024

Raducu P Drum

mike_us

@Acer Albereto Se vede clar din ultima filmare a lui Răducu că asfaltul este așternut pe ambele sensuri la Râmnic. De asemenea, la podul de la Buzău au început deja suprabetonarea. Cred că acesta este un mare câștig din acest an: UMB a demonstrat că se descurcă excelent și la podurile metalice.

Și se pare că pregătesc lucrările pentru 2025 la nord de Focșani. ^

NoWords

Cand iti faci aproape tot in-house, e si normal sa mearga bine treaba  :)

mike_us

^ Este un model care, personal, îmi place. Oferă locuri de muncă pentru mulți oameni, sunt mult mai previzibili, deoarece nu trebuie să caute și să aștepte după contractori, produc anumite lucruri în România și pot lucra la un cost mai mic.
Cred că li s-a oferit o mare oportunitate de dezvoltare prin contractele pe care le-au semnat și le vor avea în următorii ani.

ncb

AUTOSTRADA A7 Focsani- Bacau Lot1 Focsani
Nord-Domnesti Targ | 03.09-26.10.2024 Raducu
P Drum

Raducu P Drum

Ionut

Mă mănâncă în c** să mă uit la filmările astea de la nord de Focșani. Mă jur că nu mă mai uit până nu termină Râmnic-Focșani, mă umplu de nervi.

XGarry

Quote from: Acer Albereto on October 28, 2024, 04:39:32 PMAsfalt pe ambele sensuri pod Râmnicu Sărat
nu te-ai uitat pe filmarea lui Raducu. asfalt si chiar parapete  :)

Powered by API/PUM imgur uploader

Radu_A

^^ s-a inaltat terasamentul, acolo e progresul vizibil...sunt doua poduri comparabile cu RS si Buzau pe lotul asta...nu ar fi rau sa se apuce de ele...

cu atat mai important e sa termine anul asta cat mai mult ca sa evite sa intre in criza de timp la sfarsit de 2026...Buzau Focsani si lotul 4 pe Dex 12 incep sa mi se para conditie obligatorie acum, la cat mai au de munca pe A7, A8, A3 si A1

bim14

Din filmul lui Raducu se observa clar progres zero la structurile de la nord de Focsani, ceea ce era oarecum de asteptat. Cred ca, pe primul lot Focsani-Bacau, au executat aproape toti pilotii, peste jumatate din radiere si ceva mai putine pilele. Eu as fi curios daca exista pe undeva un procent real al stadiului santierului de la nord de Focsani, pentru ca nu-mi dau seama daca 26-30% cat e trecut la CNAIR reflecta realitatea. Buzau-Focsani are o medie de 60%, cand in mod evident este pe la 90%.
Imi amintesc de un panou publicitar de pe vremea infractorului nastase adrian, amplasat la Focsani, pe care scria "Pe aici va trece Autostrada Moldovei". Nu au trecut decat vreo 20 de ani de atunci.

Quote from: bim14 on January 09, 2024, 10:42:40 AMEu tocmai am virat 100 de lei si mai pun 500 in contul API daca la final de 2024 avem minim 50 de km de A7.

GIV

@Ionut  asteapta moldova autostrazi de 34 de ani, acum si cu un an, 2 in plus dupa caz..... nu spun da-le in colo de contracte, dar cred ca ar trebui sa ne mai gandim si la cei multumita carora se lucreaza acum pe atata distanta. multi sunt pro sau contra umb dar oare cati stiu cui i se datoreaza aceste fapte? sunt curios cand se vor apuca constructorii de lucru pe a8, pe loturile necontractate, de abia lansate in licitatie ca sa nu mai spun din ce bani se vor face..

XGarry

Quote from: bim14 on October 28, 2024, 10:18:03 PMDin filmul lui Raducu se observa clar progres zero la structurile de la nord de Focsani
Uitati unde ne aflam acum 1 an pe Lot 1 Bz-Focsani. Prin comparatie, au capacitate sa termine intr-un an Lot 1 Focsani-Bacau. Vad ca la Marasesti la nod sunt inca in picioare stalpii de curent.

Probabil e o problema de management. Sa ai mii de angajati carora sa le platesti luna de luna salariile...iti trebuie o rezerva de lucrari. Numarul maxim de oameni pe care ii poti angaja ca sa-ti termini contractele cat de cat la timp, si sa nu fii nevoit nici sa-i dai afara cand se termina lucarea, e o problema de management.

Haideti sa nu mai fim suparati cand in sfarsit se construiesc autostrazi. Mii si milioane de ani am ublat prin pesteri si pe potecute, speranta de viata era 20-30 de ani iar acum nu mai avem rabdare 3luni, un an. Sa nu uitam ca Pamantul ne tine pe noi, fara vreun efort, nu noi pe el. Suntem niste furnici suparate care nu stiu de unde vin si unde se duc ce-si creaza probleme in propria minte, din nimic, motive de suparare prin care existenta proprie devine o lupta cu universul si lumea care nu se desfasoara conform mintii lor  :lol: Daca maine Pamantul si intreaga omenire dispare, odata cu realizarile ei, credeti ca se sinchiseste cineva, se supara cineva?!

Cel mai mare dusman al omului nu e in exterior...e..aveti sa radeti...ceea ce avem toti intre urechi, mintile noastre "atotstiutoare", care nici macar nu sunt ale noastre din moment ce ne creem singuri durere frustrari si suferinta, fara sa vrem; suntem posedati de propriile minti; inainte de orice realizare in viata unui om, ar fi sa-si stapaneasca propria minte,eliberarea din sclavia mintii  :p