Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

7 Members and 15 Guests are viewing this topic.

Stef

Ultimul lot din prima parte a dronathonului, Cocoașa de la Focșani.
Voi filma la nord de Focșani în vreo 2 săptămâni dacă va permite vremea.

voicul

1 Noiembrie estimare deschidere la Focsani?
Hai ca suntem aproape, chit ca nu va fi chiar 1 Noiembrie.

reed

dargauda

^Da grija insectelor este pe primul loc  :lol:

Si pe partea median facem inepti de noapte minti ,viata omului nu conteaza... >:(

reed

oh Doamne,asta e omor cu premeditare :rant:

NoWords

Sa speram ca nu ramane asa.  :bash:

Voicu

Iar în prima poză a lui @dargauda se văd lamelele anti-orbire puse iar pe partea greșită

voicul

@reed Am remarcat si eu asta. Pentru ce 1 rand de panouri pe banda de intrare unde viteza este 30 - 60 ... mister, dar in proportie mare bani aruncati.

Altceva ce nu inteleg - daca merge NJ acolo de ce nu peste tot? (chit ca un model mai inalt/mai trainic)

Ionut

NJ e mobil. Poate fi scos relativ ușor la accidente și la lucrări când se deviază pe un sens circulația.

voicul

Sunt de vreo 2 zile.

DRDP Iași - update Lotul 4 (Mândrești-Munteni – Focșani-Nord) al Autostrăzii A7 #umb

DRDP Iași: update șantierul Autostrăzii A7 Buzău – Focșani, Lot 4, Mândrești-Munteni – Focșani-Nord

Craig1393

Am filmat in seara asta nodul de la Mandresti. Imi cer scuze pentru calitatea imaginilor, nu prea ma descurc cu editatarea. Scuzati si bazaitul, eram pe motor.

ncb

AUTOSTRADA A7 Ploiesti-Buzau | Lot 3
Pietroasele-Buzău | Nurol 26.10.2024

Raducu P Drum

bim14

Au prins ceva viteza turcii. Cred ca vor sa scape mai repede de A7 ca sa mearga in nord, la A8, ceea ce nu poate decat sa ma bucure. Ba chiar pot sa liciteze lotul scurt si simplu Joseni-Ditrau, care este asemanator cu ce au construit pana acum la noi.   
Quote from: bim14 on January 09, 2024, 10:42:40 AMEu tocmai am virat 100 de lei si mai pun 500 in contul API daca la final de 2024 avem minim 50 de km de A7.

ncb

AUTOSTRADA A7 Ploiesti-Buzau Loturi 1, 2 si 3 |
Comparatie stadiu lucrari 07.09-26.10.2024

Raducu P Drum

dragos_on

Buna ziua!
Urmaresc cu interes tot ce inseamna infrastructura in Romania. La filmarea lui Raducu, pentru sfarsit de octombrie merge foarte bine o vorba "stomatologica" - lipsa, pauza, gaura. Nu cred ca nici divinitatea mai poate face ceva pentru ca sa se deschida (chiar si cioturi) ceva anul asta. Am citit promisiuni de termene luna aceasta. Una e sa promiti in martie (la deschiderea sezonului) si alta in octombrie cand... esti la ultimul rand de carti.
PS Traim in Romania, atat s-a putut.