Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

8 Members and 13 Guests are viewing this topic.

Ionut

Depinde cât de tare vrei să f*** constructorul. În cazul de față, deloc. Deci echipele de recepție nu se dau de ceasul morții cu inspecția.

hefaistos

Descriere nu e egal recepție. Nu uitați, la alegerile din 2020, tot UMB a deschis podul de la Bacau fără aparate de rost.
Și unii si-au rupt nasinile.
Și UMB a plătit reparațiile la mașini.
Aștept deschiderile din 2024.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

Ionut

Mie mi se pare că au mult de bibilit pentru Buzău-Râmnic ca să fie 24 noiembrie. E la limită. Abia termină hidroizolația pe un sens la Râmnic. Sunt multe detalii și nu prea văd cum le pot accelera. În fine, vom vedea.

Recunosc, nu ar fi exclus să deschidă fără rosturi sau fără câte un parapet pe ici colo.

Priviți și pasajele peste A7. Sunt multe finisaje de făcut. Două pasaje nici nu au sferturile de con gata.

cb

@vm75 îți dai seama că și reciproca e adevărată.

Ionut

Hai să mai facem o mică precizare tehnică. Probabil foarte puțini realizați că pe poduri (și pe rambleele foarte înalte) trebuie alt tip de parapet ca acela standard, obișnuit, de pe rambleele joase. Este vorba despre parapetul H4B:

E păcătos de instalat, e migălos, multe șuruburi. Sigur, nu e rachetă, dar durează. La Râmnic sunt 800 metri x 4. Plus avem binderul pe un sens și uzura pe ambele, apoi rosturi. Plus iluminat și cred că și fonoabsorbante. Plus supratraversări, vedeți că și acolo trebuie de toate, inclusiv rosturi. Toate migăloase. Vom vedea. Eu așa estimez, 24-30 noiembrie. Să vedem și vremea.

tom_sawyer

În perioada 25.10.2024 – 30.10.2024 se vor desfășura trei transporturi cu depășiri pe traseul:

Arad – DN7 – A11 - A1 – A6 – Varianta Ocolitoare Lugoj – DN6 – Varianta Ocolitoare Caransebeș – DN6 – Centura Drobeta Turnu Severin – DN6 – DN56A – Maglavit – DN56 – Craiova – DN6 – DN65F - DN65 – Drumul Expres Craiova - Pitești – DN65 – Lunca Corbului - DN65 – DN65B – A1 – Petrești – DN61 – Găești – DN72 – DN1 – DN1B – DN1A – DN1B – Albești Paleologu – DN1D – Intersecție DN1D/DJ146 (Măgula).

Vehiculele transportă grinzi.   

Lățimea maximă a vehiculelor este de 2,55 m, masa totală 111,90 tone, lungime 57 m, înălțime 4,15 m.

CNAIR

Allex

^^ teoretic ar putea un HP pe pod la Ramnic, identic cu ce a fost la Bacau in 2020 (doar ca atunci au deschis si au inchis la nici 48h un sens al podului peste raul Bistrita). Exista precedent. Sper totusi sa uitam de precedentul fara parapeti, cu slalom printre muncitori. Pentru cine nu isi aminteste mai pun odata video de la deschiderea A7 din 2020. (lipsa parapeti, disp de acoperire a rosturilor de dilatatie, lipsa panouri fono, etc...)

"Asta-i ţara tuturor imposibilităţilor"

DN2 - E85 | Monitorizare A7 Autostrada Moldova

hefaistos

Problema cu parapetul e reala, PENTRU CA E ALT TIP DE PRINDERE. Nu bati stalpul in pamant si gata, trebuie sa pozitionezi fiecare stalp, cu 4 gauri si 4 prinderi. Multa manopera. Dar cred ca UMB are resursa de personal necesara. Ca o fi 8 noiembrie sau 20 noiembrie, om vedea.
Nu cred insa ca vor deschide HP, pentru ca presiunea "electoala" e la sfarsit de noiembrie, nu la inceput de noiembrie, deci nu e chiar asa presant cum a fost in 2020. Eu cred ca vor deschide podul FP, cu aparatele de rost montate si, poate, anumite lucrari dinafara carosabilului neterminate.
Promisiunea riscanta este insa cea de pe T3 care are "termen electoral" tot sfarsitul lunii noiembrie.
Oricum, vremea pare sa tina cu constructorii.

Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

Ionut

T3 în 2025... părerea mea... chiar crede cineva că T3 e gata până la 1 decembrie?...

shogom

In ritmul asta e posibil decembrie doar spre sfarsit si cu ajutor de la meteo.
Daca aduna soldati de pe toate celelalte fronturi si i muta aici posibil sa mai traga ceva zile.

hefaistos

5-6 decembrie 50% sanse.
Culmea e ca, fata de lotul 2, unde punctul critic e la structuri, respectiv podul cel mare, la lotul 3 big problem la sistemul rutier: asfaltări, asfaltări, asfaltări. Și parapeti. Marcajele probabil ca vor tine lejer pasul cu asfaltarile.
De ce cred ca au șanse? Pentru ca, pe masura ce 1, 2 și 4 s-au cam finalizat, toate resursele se vor concentra aici.

voicul

Dupa mine: final Decembrie deshidere pana la primul nod sau al 2-lea (deci deschidere partiala - daca fac asa ceva).
Tot lotul ... mai vedem dupa 15 Noiembrie daca chiar sunt sanse.

catalin2407

Quote from: Ionut on October 25, 2024, 08:33:49 PM...chiar crede cineva că T3 e gata până la 1 decembrie?...

Un sens e mai aproape de finalizare. Poate dau aici pe half profile.

bogdan4ice

Sa dea cand e gata fara compromisuri indiferent ca e vorba de 1 decembrie , sau 2025 februarie / martie ...
Mai importanta e siguranta.