Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

5 Members and 28 Guests are viewing this topic.

AnRcH

Quote from: Ionut on October 23, 2024, 08:13:33 PMDJ-ul de la Clondiru este asfaltat?
@pelan87 și cine mai știe.

Asta mi se pare culmea construirii de autostrazi din Romania:
Sa faci ditamai nodul de autostrada la un drum de piatra!

AdrianB1

Drumul ala de piatra la care se face nodul va fi asfaltat ca parte din contract. Scrie chiar @pelan87 un pic mai sus.

Culmea forumului, sa te urzici pentru ca citesti in diagonala.

survola

Nu cred că e vorba doar de asfaltare, cred că trebuie construit aproape de la zero.
Acum este un drum agricol.

Stef

În această dimineață continuăm Buzău - Focșani, pe lotul 2. Diseară, lotul 3, iar mâine dimineață, lotul 4.

Vlad94

În ultima filmare de la nodul Buzău Nord, văd că în zona bretelei dinspre DN2 înspre Podul Buzău văd un triunghi de pământ compactat. Oare se dorește realizarea unui acces temporar dinspre breteaua sus numită înspre Focșani precum este acum la Margina?

Powered by API/PUM imgur uploader

danutzu_1069

Ai giratorii in proximitate, atat catre DN2 cat si pe DJ203K.

RazesIesean

Nu are rost aceasta deviere, se foloseste pasajul si bretele nodului.
Adica asa sper ca sunt persoane intelepte pe acolo.
~~~~~~
Ramasag de 500 lei in contul API ca nu se va scoate la licitatie pe A8 nimic, in 2024, in afara de capatul vestic care va fi semnat in Q3 2024.
~~~~~~

Ionut

Mai au. Mai au rosturi (multe, mai ales la Râmnic), mai au parapete ici colo, niște sferturi de con, supratraversarile de bibilit și inaugurat plus la sol pe A7 de închis, mai au ceva marcaje si indicatoare. La podul peste Râmnic trebuie și panouri fonoabsorbante (cred) și musai trebuie iluminatul că e greu de făcut sub trafic.

Pe drumul de legătură la Vadu Pașii au și acolo de făcut diverse.

Mai e destul. Bibileli...

Estimarea mea: 4 săptămâni de lucru, deci în jur de 24-30 noiembrie în funcție de câtă vacanță vor lua și cum va fi vremea.

Ionut

Hai să o iau altfel. Crede cineva în deschiderea pe 8 noiembrie pe lotul 2 (și drumul de legătură de pe lotul 1) cum a promis Grindeanu săptămâna trecută? Adică 2 săptămâni fin acest moment din care săptămâna viitoare teoretic e pauză la UMB.

Eu zic 24-30 noiembrie, în funcție de vreme și pauzele UMB.

Cine dă mai mult cine dă mai puțin...?

hummingbird

Eu zic ca e fezabil 15 nov..de marcaje și parapet se ocupa subcontractorii(deci fara pauza), iar la rosturi de dilatație, emoții am doar la podul peste Râmnic.

vm75

Am trecut acum cateva saptamani pe DN2 si nu mi-am dat seama ca e ultima oara cand vad metropolele Potarnichesti, Posta Calnau si Oreavu.  :lol: Astept sa uit si de Mizil, Fulga si Draganesti in curand. De Racaciuni si Pufesti mai vorbim peste un an

MihaiD

Numărul relativ mic de oameni de pe șantier mă face să cred că nu au emoții și deschid când s-au înțeles. Se vede că au plecat foarte mulți de aici.

GAC

nu ceed ca are rost sa ne hazardam in prognoze. daca ne aduce mosu' loturile 2,3 si 4 din bz-fc e foarte bine  si eventual podul peste buzau sa fie hidroizolat.
coni era in pole position sa livreze, dar s-a inecat la mal. de pizza, nu aveam asteptari.

panda_no 5

Sfarsit de noiembrie , e mult de lucru, chiar si cu subcontarctorii care ar lucra in pauza UMB.
Daca o mai fi pauza,poate sare peste saptamana de pauza. ( cu toate ca ar fi greu de crezut)
Sa nu le dea o pauza mai lunga pe perioada decmbrie-ianuarie.

alexa_adrian2001

Sunt curios de o treaba: inainte de deschidere oficiala stiu ca se fac ceva inspectii de la CNADR sau cine pentru a verifica daca e totul conform. In ce consta aceste verificari? Merge cineva la pas pe tot lotul?
Sau se bazeaza pe diriginti santier/supervizare.
Intreb in ideea daca se vrea a termina totul de Miculas/Craciun sa si fie cine inspecta atat amar de kilometrii :))