Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

15 Members and 24 Guests are viewing this topic.

Spadan

Logica ar zice ca de la Focsani spre nord, dar mai au si alte bucati prin tara si nu stii cum se schimba prioritatile, iar acestea depind mult si de politic.

gruia88

Ca si avansare spre nord cam asta presupune majoritatea ca o sa fie abordarea, cu amendamentul zis de tine posibil sa prioritizeze zone precum Adjud si sa nu deschida ca anul acesta pachet .Avantajul care il vad eu este ca dela de la Focsani in sus deja sunt mult mai avansati fata de inceputul 2024 cand s-au apucat de Buzau - Focsani .

Si cred ca pe Dex12 daca deschid ceva anul acesta cand se intorc dupa vacanta de iarna nu mai revin cu toate fortele si mai distribuie din ei .

Vedem ce ne rezerva finalul de 2024 si oricum inceputurile de an au fost foarte misterioase :) .

bogdan4ice

O vor lua sistematic de la baza, Adjud, spre sud si nord pentru optimizare, dar cu o viteza in plus pe zona de sud pentru a se concentra ulterior doar pe directia nord.
Resursele de pe loturile finalizate din A7 vor trece la nord si teoretic vor avea cu peste 50% forta de munca fata de ce au acum cand duc 10 loturi , 4 la turatie maxima si 6 la turatie redusa.

pelan87

A aparut pe Sentinel breteaua pentru descarcarea temporara pe DJ 203G, langa Costesti, pentru Ploiesti - Buzau lot 2.

MARIVS

Salutare!

Daca tot facem jocuri de imaginatie, atunci sincer imi doresc ca AO, sectiunea Est, sa fie finalizata cat mai repede.
Cred ca Centura Bucurestiului arata pe acolo ca un drum din Africa.

pikciu005

Powered by API/PUM imgur uploader

Quote✅Pentru a se asigura că toate lucrările au fost executate în conformitate cu proiectul tehnic, cu normele în vigoare și cu standardele de calitate impuse, o echipă din cadrul DRDP Buzău a efectuat o prerecepție pe Autostrada A7, Tronsonul Buzău - Focșani, Lotul 2, Vadu Pașii – Râmnicu Sărat (30,8 km.).
📈Stadiul fizic al lucrărilor este de peste 90 %, iar în aceste zile se lucrează la:
➡️ montarea parapeților marginali și axiali pe anumite sectoare,
➡️ așternerea covorului asfaltic în zona podului de la Râmnicu Sărat,
➡️ montarea rosturilor de dilatație,
➡️ realizarea marcajelor pe anumite sectoare,
➡️ montat stâlpi de iluminat,
➡️ semnalizare rutieră.

DRDP Buzau

Stef

S-a cerut. S-a filmat.
O nouă ediție de #dronathon. Acest dronathon va fi împărțit în două părți. Prima parte, filmată în perioada 22-23 octombrie, va cuprinde cele 7 loturi dintre Ploiești - Buzău - Focșani, loturi care ar urma să fie deschise în următoarea perioadă (de la câteva săptămâni, la câteva luni, cu excepția lotului Nurol). A doua parte, va fi filmată în câteva săptămâni dacă va permite vremea, întrucât se suprapune pe loturile UMB care va intra în săptămâna de pauză, plus că abia le-am filmat acum câteva săptămâni.
Astăzi, lotul 1 din Ploiești - Buzău, pe lotul Pizzarotti - Retter.

Ionut

Mulțumim!
S-a clarificat și asta: poate fi gata Albești-Paleologu până la Mizil, cu descărcări temporare din bidoane în capete... că pasajele nu au nicio șansă. Dar cu descărcări pe genunchi făcute, se poate, 10 km DN1D-Mizil. Întrebarea e dacă se vrea... dacă vor antreprenorii și dacă vor și oficialii.

Cu un pod lipsă și podul mare peste CF dinspre A3 în urmă, eu zic că iese din discuție.

horatiu.cosma

Da, singura șansă realistă pentru anul ăsta o are sectorul DN1D-Mizil, dar și acolo cu niste giratorii provizorii la capete, fiindcă nodurile definitive nu au șanse de finalizare in 2024. Probabil nu se va întâmpla, fiindcă încurcă mult constructorii finalizarea nodurilor sub trafic.

Ionut

Corect (bidoane) și corect (încurcă antreprenorii).

DanStanciu

Au avut probleme cu gropile de imprumut, cu panza freatica dar la final constatam ca structurile sunt neterminate, podul peste Cricovul Sarat este chiar in faza incipienta, nu are nici macar o grinda montata. Nici macar o singura supratraversare nu e complet finalizata pe tot lotul. Si prin minister se temeau ca nu mai gasesc panglici la cate inaugurari o sa faca in toamna asta.
Pizzarotti + Retter dezamagesc din nou. Sa ne pregatim pentru A0N1 :gaah:

Johnny1711

Ce păcat pentru Pizzaroti si Retter
.un pic dezamăgit de ei...totuși au lucrat mai bine cred ca și pe Sebeș Turda

panda_no 5

Cine o sa iasa in fata sa anunte ratarile ? Din minister,din companie, dintre politicieni ?
Ploiesti Buzau
A0S ( Aktor )
AON ( legatura cu DN2 )
Pitesti - Curtea de Arges = lot 1
Anuntate ca mari realizari ale anului 2024 ?

PaulS

Ai uitat de DEx6...

GIV