Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

7 Members and 30 Guests are viewing this topic.

naivu

^-intre A3 si Buzau nu. La limita pot face niste improvizatii si da Albesti-BabaAna si Clondiru-Pietrosu, dar nu ar ajuta prea mult. Mai probabil un iunie 2025 si vor preda tot odata
-intre Buzau si Focsani sunt sanse reale (dar nu sigure), dar pana la Bacau nici o sansa. Cu ceva mobilizare UMB, se preconizeaza a se inaugura vara viitoare pana la Adjud si decembrie viitor pana la Bacau

vancouver

^
in nici un caz "pana la Adjud", ci doar centura Adjud la vara. Si mai degraba la toamna.
Feroviar: inadmisibil că ramâne 1 fir pe unele porțiuni după reabilitare pe Craiova-Caransebeș și Cluj-Oradea. Da pentru extinderea programului Quick Wins. Limitare instalare ETCS doar pe coridorul IV, pana cand va deveni pe deplin functional si isi dovedeste eficienta. Autostrazi: DA pentru 4 treceri montane: A1, A3, A6 si A8. NU deocamdata pentru A13 montan si A Nordului partea montana.

dr4qul4

in ce stadiu e podul peste Trotus? Ca o sa fie destul de mare
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

slartibartfast

Se vede în filmarea lui @Stef de acum 2 săptămâni, minutul 2:45:

Quote from: Stef on September 13, 2024, 11:48:04 AMFocșani - Bacău Lot 2. Nu știu ce șanse mai sunt pentru Adjudu Vechi - descărcare provizorie anul acesta, nici nu am văzut să mai zică oficialitățile ceva despre varianta asta în conferința de presă de ieri.

panda_no 5

E plin pe net de "stiri" ca anul asta se vor da in circulatie 130 km din A7. :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
Si se propaga , se propaga , copiaza stirea fara sa aiba macar habar.
Si multi o iau de buna.........

horatiu.cosma

De fapt era vorba despre viteza de circulație  :D .

alexa_adrian2001

^^
Exact. Pana nici eu care urmaresc forumul zilnic nu pot sa fiu sigur de care tronsoane au cele mai mari sanse de deschidere.

Multa dezinformare pe media iar aici prin API care e mai cu capul pe umerzi nu se hazardeaza sa promita ceva ce nu e 100 % sigur.

Pana la urma bine face.

Eu incerc sa mai am rabdare pana pe inceput de noiembrie cand speram ca va fi mai concludenta situatia.

Oricum pe A7 - multe daca aia daca aia si daca mai si aia...
Pe DeX6 - clar - nu are cum sa fie gata in acest an avand in vedere situatia podului hobanat peste Dunare Siret.
Pe A1 - am auzit de ceva deschidere partiala - nu o inghit inca
Pe A0 - nimic altceva in acest an
Pe Dex12 - UMB din ce inteleg ar fi mai fezabil pana la Albota, si multe emotii pt Lotul 1 unde Ozaltin se misca destul cu talent.
Pe A3 - nimic in acest an.

Cam asta e concluzia mea pentru cei care viziteaza mai rar forumul.

hvm

@alexa_adrian2001

Dx6 e peste Siret nu peste Dunare... in rest deacord cu tine. Eu vad inca sanse mari ca UMB sa dea in trafic complet toate cele 4 loturi Buzau - Focsani inainte ca orice alt lot sa fie dat in trafic.
Pariuri: A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe - aici

GIV

@horatiu.cosma  sau de faptul ca vor deschide 65 km pe un sens si 65km pe celalalt sens  :troll:

Stef

Am reluat ultimele 3 loturi din Bacău - Pașcani fiindcă a permis vremea. Pe Bacău - Pașcani ar fi vreo 2% progresul pe cestrin în ultimele 2 luni, dar ochiometric din ce am văzut eu în șantier terasamentul (și nu doar) a crescut foarte foarte mult, prin urmare probabil procentul nu e foarte exact.

Filmarea este de azi, 25 septembrie, miercuri, nu luni cum apare în video. :zen:

superdefekt

Nurol a inceput sa asfalteze devierea DN2

Sursa: Buzoienii.ro

liviu.roman

Podul peste râul Buzău (25.09.2024)

(rezoluție mare aici)

liviu.roman

Pasaj peste CF500, drum de legătură E85 - A7 (hartă)

Stef

Bacău - Pașcani Lot 2. În nodul de la Roman Nord au apărut primele grinzi. Fiind săptămâna liberă a celor de la UMB nu am avut pe cine să întreb dacă-s pentru podul de peste Moldova sau pentru nodul Roman Nord.

hummingbird

Posibil sa depoziteze grinzi acolo pentru tot lotul (nu cred ca au spațiu asa mare de depozitare la Adjud).