Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

dr4qul4

Powered by API/PUM imgur uploader
Buzau - Pascani la sfarsit de an conform Cestrin
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

Feri

Între timp pe cocoașa de la Focșani (cu mulțumiri Călinescu Marian)...

Geri

Si motivul pentru care se circula pe A7 la Focsani:

Un accident produs la intrarea în Focșani a blocat E85 aproape de intrarea în Focșani dinspre Garoafa. Zeci de șoferi inconștienți nu au mai avut răbdare și au ocolit blocajul direct pe Autosatra A7 Buzău-Focsani Lot 4 - Mândrești Munteni-Focșani Nord, la intersecția cu E85.

Cetatean

Deci suntem ok ca se stabilizeaza materialul din groapa de imprumut? Cu o corectie la contract de doar 74 de milioane suplimentar?

dumbravaandrei

Stiu ca Shoppy nu are cont aici, asa ca o sa postez direct clipul de la el.

Autostrada A7 - Pod peste Râul Buzău - Primul radier! Decembrie 2023:

reed

Ceva Inspectie din aer azi ,elicopterul urma traseul a7.Toate utilajele parcate de-a lungul întregului A7

(GPS)

Powered by API/PUM imgur uploader

archaeus

@reed ala pare sa fie un EC 135 al MAI

bim14

Oare guvernul/CNAIR nu ar trebui sa vina cu un comunicat dedicat UMB precum cel adresat aktorilor de pe A0? Cred ca poporul ar trebui sa stie ce se intampla cu amarul de bani pe care il plateste drept taxe si din care ar trebui sa fie modernizata romania in ceasul al 12-lea. Macar sa stim si noi cine e de vina pentru procentele alea jenante de la nord de Focsani.
Sau poate chiar or fi adevarate stirile alea ca ne-am intins mai mult decat ne e plapuma si nu putem cofinanta atatea lucrari de infrastructura, caz in care e trist ca vor muri in continuare oameni nevinovati pe criminalul E85.
Quote from: bim14 on January 09, 2024, 10:42:40 AMEu tocmai am virat 100 de lei si mai pun 500 in contul API daca la final de 2024 avem minim 50 de km de A7.

dumbravaandrei

N-ai sa vezi curand asa ceva... as baga mana in foc ca mai degraba pleaca acasa orice prim-ministru usl decat sa se iasa cu ceva impotriva UMB.

GIV

@bim14 tu încă te mai întrebi dacă știrile cu întinsul mai mult decât ne e plapuma sunt sau nu adevărate? Asta a fost în mare parte evident de când au câștigat contractele.  S a conformat prin faptul ca nu  s au făcut angajări masive peste noapte și nici nr utilajelor nu s a dublat/triplat

ovicor

Cred ca @bim14 se refera la guvern ca s-a intins prea mult si nu poate finanta. Deci, poate a cerut UMB s-o lase mai moale, sa livreze in masura in care poate guvernul plati.E posibil sa fie cate ceva din toate, chiar daca ar fi finantare indestulatoare, UMB nu avea de unde achizitiona "din scurt" utilaje, materiale, personal.

mike_us

Top autostrăzi cu cea mai mare finanțare în 2024.

Bugetul Ministerului Transporturilor pe anul 2024 prevede investiții mai mici față de ce s-a cheltuit în 2023 pentru unele proiecte, în vreme ce Autostrada Moldovei (A7) beneficiază de fonduri mai mult decât duble pe unele tronsoane. Iată care este topul șoselelor de mare viteză în funcție de alocarea bugetară în 2024, potrivit datelor oficiale consultate de ECONOMICA.NET.

• Focsani - Bacău, cu un buget propus de 1,15 miliarde de lei.Spre comparație, anul acesta cheltuielile preliminate cu acest proiect derulat de grupul UMB se cifrează la 452 de milioane de lei.
  • Bacău – Pașcani beneficiază de o alocare de 822 milioane de lei în acest an, după ce anul trecut cheltuielile au fost de 482 milioane de lei.
  • Buzău – Focșani este prevăzut un buget mai mare în 2024, de respectiv 802 milioane de lei, față de 471 milioane de lei în anul care tocmai s-a încheiat.

hvm

Chiar au fost cheltuite 482 milioane pe bacau - pascani?
Pariuri: A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe - aici

pasadia

Trebuie bani daca vrei sa explodeze o conductă și să moară 4 oameni.

Da, știu, e rautacism la adresa UMB. Dar e incredibil cat de scurta e memoria colectivă și cât de puțin valoroasă e viața unor oameni.

gabim

Pariu A7: se va circula pe toate loturile UMB pana la Pascani inainte de a se circula pe lotul Pizzaroti - in caz contrar, 100 Euro in contul API.