Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

10 Members and 22 Guests are viewing this topic.

oneway

Pai el e multumit ca mai sta minim 1-2ani pe DN2 :lol: o sa uite si el cand o sa fie gata ca au fost intarzieri
A0S3 - Aprilie/Mai 2025

Ionut

O să las inepția de mai sus că a explicat Horațiu realitatea. Din păcate atât pot gândi unii.

ovicor

Las-o, sa se mai minuneze si altii!

ijwtsh

In acelasi timp daca e sa gandim practic, ce mai e de facut? Defilam cu ce avem. Daca s-ar rezilia acum niste contracte ca sa le poata lua altii cu mai multe resurse disponibile, ar dura mai mult decat daca ar fi lasat UMB-ul sa-si faca damblaua.

Sa nu se-nteleaga ca-mi place situatia in care ne aflam, dar daca ne plangem saptamanal de cat de incet se misca UMB nu rezolvam nimic si doar se polueaza threadul.

GIV

e poluat tot forumul.. de parca unii vor vedea minuni peste noapte..

naivu

Postarea lui @zonerider ma face sa-mi para rau ca nu se mai pot da minusuri!

dr4qul4

Ar fi bine daca ar fi o intarziere medie de 1 an pe toate cele 10 loturi. Dar fata de data care apare acum in sinteza, nu cea de dupa "prelungiri".
Cred ca 1 an este "cutuma" pe la noi. Stiu ca unii au crezut ca UMB va face minuni si termina chiar mai repede,  dar eu unul nu cred in Mos Craciun.
Nu ma impresioneaza nici armata de camioane care circula acum. Au trimis muncitorii (de pe A3 si A0) mai devreme spre casa, dar nu va dura mult minunea. Mai degraba va dura maxim 3 saptamani. Dar nu-i prea lasa vremea.
Cu 2-3% stadiu pe 150+ km, la vreo 10 luni de la semnare, imi este frica sa nu ajungem la reziliere...
Este bine ca incepem sa avem consultanti, poate simt si ei ceva presiune si angajeaza subcontractanti/prestatori.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

hefaistos

Nu va fi nici o reziliere pe A7 in 2024.
Nu ii lasa "vremurile".
Si din acelesi motive vom avea deschideri pe A7. Sa vedem cate.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

horatiu.cosma

Clar că nu va fi. Nici nu ar avea sens pe moment. Însă trebuie să își găsească "curajul" și statul român și să arate pisica tuturor constructorilor, nu doar selectiv. Că altfel pare un sat fără câini în care unii fac ce vor și când vor, iar alții sunt urecheați la fiecare pas. Dacă ar fi să fac vreun pariu, aș zice că în 2024, in memoriam Caragiale, se va deschide doar cocoașa.

Cristian_cj

Horațiu, cu tot respectul, dar cine să arate pisica ? Cine e statul român ? Niște funcționari no-name care lucrează la "stat" ca "e bine" ? Aia să arate pisica ? Sau Pistol ? Sau mincinosul de Grindeanu ? Eu pe ăștia nu i-aș angaja nici să stea cu paleta la trafic alternativ. Ce asteptari sa ai sa se ia la trântă cu marii constructori ?

Ceea ce propui tu e de bun simt, dar ar însemna reformarea întregului sistem de stat și probabil înlocuirea a mare parte din oameni. Imposibil. Până atunci, rămânem la mila constructorilor și, deși v-ați ofticat pe postarea colegului, realitatea e ca peste 2 ani sau când o termina umb, tot o să zicem ca "bine ca a terminat" , "bine ca n-a întârziat decât 1 an", "bine ca n-a fost pizzaroti" . Asta e cruntul adevăr. Trist.

shogom

Dar in afara de "urecheli" mediatizate au trecut la urmatorul pas? Banuiesc ca ar fi amenda si dupa aia reziliere.
Eu zic ca pana nu betoneaza pasii( in sensul de procedura clara cu limita maxima de timp) intre reziliere-relicitare n o sa aiba curaj niciunul sa rupa pisica.

Deci nu seriozitatea constructorilor ar fi problema( desi e clar ca avem si aici niste specimene...) ci slabiciunea evidenta a statului.   

pelan87

Poate sa inceapa "petrecerea" la Trace, le-a fost platita zilele trecute factura de 144 mil. lei.
Sa vedem daca mai gasesc vreun motiv de lalaiala acum.

LauR

Pe lotul 1, Buzău - Focșani, ajung grinzile metalice pe care le-ati văzut zilele trecute pe DN2.

Se pot vedea în noua filmare a lui Spiri Drone!

Mulțumim!

reed

Alea sunt COr-ten? Nu cred că produce Galațiul așa ceva.

ncb

De la Spiri Drone:  Autostrada A7, Buzău-Focșani, Lot 2 UMB, Pod peste râul Râmnic, 24.11.2023

Multumim, Spiri!