Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

2 Members and 3 Guests are viewing this topic.

florin74

Deja e obositor individul asta, depaseste orice limita a bunului simt si a rabdarii. Cu el se verifica zicala "prostia e nemarginita" Imi doresc o emisiune cu el cu 3-4 membri ai forumului, discutie pe chestiuni concrete.  :)
Nu mai are rost sa citam din el si pe urma sa dovedim ca minte cu tupeu. (in cazul fericit minte prin omisiune). E pierdere de timp.

Ionut

Trebuie sa fim totusi recunoscatori ca ne-a trezit thread-urile la viata. Postam pe 5-6 thread-uri de autostrazi. :lol: Balarii, dar postam.
Ar fi faina o intalnire Sova-forumisti, dar nu se va intampla, n-are curaj.

florin74

^ Mda, ar si el o calitate. Ce sa-i faci, nimeni nu e perfect  :D

alecu26

pfai....inca nici o stire sau zvon macar despre centura Bacau.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

alecu26

Quote from: alecu26 on July 10, 2014, 01:40:37 PM
pfai....inca nici o stire sau zvon macar despre centura Bacau.

ma citez pe mine....

nu se poate verifica daca nu a fost anulata licitatia???? am auzit un zvon de genul asta.
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

ciprebbe

Ma uit acuma in SEAP

LE:
Anunt de participare numarul 143394/30.04.2013
- Stare procedura: In desfasurare
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

alecu26

usiabc

florin74

E posibil, dar mai este cale lunga pana la semnare contractului si inceperea lucrarilor. Nu cred ca renunta asa usor umbrarescu si cu max boegl. Daca se continue in instante, s-ar putea la anul pe 1 octombrie sa inceapa efectiv lucrările. In cel mai fericit caz  pe 1 oct se semnează contractul.

iulius

au cam trecut si acele 10 zile pt eventuale contestatii, are cineva informatii in legatura cu Centura Bacaului,
daca s-a semnat contractul sau nu... mersi frumos.

NGC

CNSC a facut deja update azi la site, dar nu apare inca nimic legat de centura Bacau. Poate inca nu au deliberat, asa ca mai asteptam.

usiabc

Nici o informatie nu a mai aparut? Sunt contestatii sa atribuit......

expropriatul

Salut,

Intrebarea e pentru cunoscatori, ca vad ca aici e locul lor. Eu am casa contruita  in 2013  cu autorizatie eliberata de primarie/cadastru, intr-o comuna pe unde domnii care au intocmit SF-ul nu s-au sinchisit sa ceara date corecte din teren iar cei de la primarie si cadastru care la randul lor au trimis niste harti din 2002 dintr-un setar, cu alte cuvinte evaluarea s-a facut din elicopter si centura trece prin vreo 20 de case astazi pe hartie. Dar asta e alta discutie. Spune-ti si mie cum se procedeaza, pe legea exproprierii acolo  se spune ca dupa ce te instiinteaza, ai 30 de zile sa te cari, ca ei intra cu buldozerele peste tine. Te judeci tu dupa aia, si mai vezi ce o sa primesti, conform mizerie de HG actuala ei imi oferta suma de 10.000 ron ( evident acolo figurand din documentele trimise de cadastru si primarie un simplu teren fara constructie, etc, iar pretul grilei de impozitare conform legii fiind foarte scazut rezulta suma respectiva). Aveti spete similare din tara? Cum s-a procedat? Nu era mai corect sa iti ofere pretul corect al pietii ( evaluare in teren, acte doveditoare) si apoi sa poti sa iti cumperi o alta locuinta sa te poti muta? Mentionez ca detin contract de VC. Evident ca nu stiam ca pe acolo va trece o autostrada la momentul achizitiei casei, ca nu as fi cumparat si din ce vad nici primaria sau cadastrul devreme ce au oferit autorizatie de constructie si intabulare.

Multumesc,