[B] Magistrala M2 Berceni-Pipera

Started by Ionut, November 07, 2016, 07:13:25 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

subway

Erbasu in asociere cred ca e responsabil cu retelele subterane.

GDPR

Ma indoiesc totusi ca Balutza are cei 160 de milioane de lei in buzunar.

survola

Apelează și la fonduri europene, nu?

razvan96

Da, au contractul de finantare semnat. Nu ar trebui sa fie probleme cu banii.

subway

ionut.damian

Subway are dreptate, primaria a devenit eligibila sa apeleze la fonduri europene, dar asta nu inseamna ca a semnat deja contractul de finantare. In orice caz, asta nu ii impiedica sa se apuce de treaba cu bani de la buget, acestia putand fi ulterior decontati....

razvan96

Corecta informatia data de ionut.damian. Nu am fost eu atent cand am citit stirea. Oricum pana termina proiectarea e probabil sa aiba contractul semnat.

tom_sawyer

Quote from: razvan96 on November 26, 2019, 09:47:08 AM
Azi au lansat licitatia pentru RK.

[CN1017151] - Îmbunătățirea serviciilor de transport public de călători cu metroul pe Magistrala 2. Berceni - Pipera. Înlocuire cale de rulare și instalații pe interstații

Licitația a fost anulată.

TibiV

Asta este mai rau decat daca ar fi anuntat ca M5 dureaza inca alti 3 ani....  >:(
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

GDPR

Caietul de sarcini era clar facut pe genunchi. O moarte subita este preferabila unei agonii prelungite.  :D

horatiu.cosma

http://e-licitatie.ro/pub/notices/c-notice/v2/view/100080126

Există ultimul document postat "Notă privind anularea procedurii" în care se vorbește despre erori semnificative în documentația tehnică Metroul SA, valoarea estimată greșită, soluții tehnice ce trebuie modificate substanțial etc. Subway, știi ceva despre asta?

subway

Ma pui la treaba grea de tot pentru ca problema e complexa si nu e chiar usor de explicat in termeni simpli pe care sa-i inteleaga tot omul...

dr4qul4

Intrebare: Se poate face un acces pietonal din PV1 catre PV2, urmand linia albastra?  Pasajul ar trebui sa fie sub nivelul M2, adica la niveul M1 .  Si, eventual, mai apoi sa mai coboare un nivel pt a subtraversa si M1.

Pasajul auto la ce nivel este? (tind sa cred ca este deasupra M2)