[B] Magistrala M2 Berceni-Pipera

Started by Ionut, November 07, 2016, 07:13:25 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ionut

"Pe 29 decembrie, Guvernul României a depus la Comisia Europeană faza a doua a proiectului de metrou Pipera - Berceni, care va atrage iarăşi bani, deci, iarăşi, este un efort pe care Guvernul l-a făcut şi îi felicit.", a spus Creţu la România Tv.

Hotnews

Ionut

^ La Digi24 a lasat sa se inteleaga ca se va aproba tot anul asta si reabilitarea M2.

Deci avem în evaluare linia de metrou 6, dar aceasta se va aproba parțial, îmbunătățirea de transport pe linia 2 de metrou, Centura Bucureștiului, un proiect de reabilitare a zonei de coastă și încă trei proiecte de infrastructură de apă și unul de cadastru, care chiar luni cred că va fi deja semnat", a enumerat Corina Crețu.

Ionut

Din prezentarea oficiala Metrorex de la SCS Transport din 29.01.2019. Verificati informatiile si spuneti-mi daca aveti intrebari sau gasiti greseli/inexactitati de orice fel pentru a le aduce in discutie la intalnire.

Ionut

Din prezentarea oficiala Metrorex de la SCS Transport din 29.01.2019. Dati-mi intrebari pentru a le aduce in discutie la intalnire despre prelungirea M2.

sab

Eu inteleg ca se va circula pe o singuta linie doar in week-end-uri. As vrea sa o vad si pe asta, sa fie gata luni dimineata...

miahi

Tot carioca e si prelungirea in Pipera ?

subway

Exista un calendar concret sau e tot povestea cu cocosul rosu?

sab

Orice magistrala este carioca pana la licitatie. Intrebarea lui Ionut era daca se intentioneaza prelungirea de la Pacii sau de la Preciziei.

subway

Un proiect se pregateste, iar daca e vorba de infrastructura <grea> gen metrou sau autostrazi, se pregateste din vreme, nu merge de azi pe maine, doar ca asa mi-ar place mie sau nu stiu mai cui...

Ionut

Declaratii oficiale Metrorex (Director Investitii - Constantin Mustatea). Ieri, SCS Transport.

Accesul nou la statia Tineretului este gata in martie 2019.

Ionut

Declaratii oficiale Metrorex (Director Investitii - Constantin Mustatea). Ieri, SCS Transport.

Reabilitare cale de rulare:
- cererea de finantare trimisa la Comisie
- revizuire PT ianuarie 2019
- documentatie de licitatie gata in februarie 2019

Rezulta "imediat dupa" lansare licitatie reabilitare M2.

GDPR

^^Autorizatia de construire expira la sfarsitul lui martie, asa ca trebuie sa faca receptia pana atunci. Problema e ca sunt in urma cu lucrarile, iar in ultima luna avansul a fost foarte mic din cauza conditiilor meteo. Sa vedem daca recupereaza in perioada urmatoare, daca nu, trebuie sa prelungeasca autorizatia.

subway

Daca nu ma insel au AC de la sector, probabil ca pica mai usor la pace...

GDPR

Da, de la sector. E foarte usor de prelungit, doar sa se ocupe de asta din timp. Si nici nu se percepe taxa de prelungire, fiind lucrare de stat.

subway

Avand in vedere razboaiele psd-psd au fugit toti de autorizatiile PMB