Siguranța circulației rutiere în România

Started by Ionut, December 14, 2011, 05:23:45 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 21 Guests are viewing this topic.

ciprebbe

Drumul din sens opus era blocat, eu am vazut faza cel putin 2 min, am apucat sa scot aparatu, sa ii surprind insa cel mai tare m-a surprins tonul pe care garcea urla la beata femeie.

Later :d
garcea urla la biata femeie.
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

sebba

daca faza e pe DN7 spre Sibiu, atunci nu au urmarit-o
radarul, loganul galben, sta sus, pe la Saliste (daca nu ma insel) si da prin radio la astia de jos de la giro pe cine sa opreasca
Sailing away! S/Y Haimana

Ionut

Quote from: ciprebbe on September 10, 2012, 01:54:50 PM
[...] tonul pe care garcea urla la beata femeie.

beata sau biata? Ca in cazul asta conteaza accentul. :lol:

Chiar daca n-ar fi oprit la semnal sau ceva, nu cred ca era necesar sa se rasteasca la ea, daca zici ca intr-adevar tipa politistul. Probabil era singura in masina si-si permitea... daca era cu sotul/iubitul nu cred ca ar fi ridicat vocea, orice ar fi facut. In fine, comportamentul politistilor lasa de dorit, ei zbiara cand trebuie sa fie politicosi si sunt mielusei cu smecherii si infractorii. Dar asta e cu totul alta poveste.

De exemplu mie intotdeauna politistii (dar toti care m-au oprit) mi-au vorbit foarte respectuos. Ba chiar si-au pastrat calmul cand eu ridicam vocea, de cateva ori pe buna dreptate. La volan de fiecare data recunosc cand gresesc, doar ca acum multi ani te mai opreau si abuziv inventand diverse numai ca sa le dai spaga. Si eu NU dau spaga chit ca ma duce la sectie. :lol:

In ultima perioada chiar se comporta OK politistii, sunt suficient de politicosi, probabil tipa chiar facuse vreo prostie sau poate chiar ea era tare-n gura (ca mai gasesti si soferite de-astea). Cine stie... trebuia sa te opresti sa-i iei la intrebari. :lol:

ciprebbe

corect ...biata femeie...
Da era singura in masina iar politistul era de pe masina de Politie Locala .
Nu am oprit pt ca eu aveam concertul personal in masina de la piticul de 7 luni si speram sa ajung cat mai repede acasa, insa fara sa deschid geamul am auzit tonul politistului.
E-republik

sebba

poate era surda si d-aia tipa politistul la ea, sa il auda :D

sebba

asta e ca ala cu jeepanu de a luat-o acu' vreo 4 ani parca pe linia de tramvai de pe podu grand din bucuresti
macar al nostru stia la ce se incumeta :D

retrospectiva aici:

BoGDaN

poate muierea a incercat sa fuga, sigur a facut vreo prostie mare. in general la urmariri se blocheaza traficul. tinand cont ca erau 2 masini....o fi dat prin statie. am vazut si eu femei la volan si multe se sperie si prefera sa nu opreasca...sorry but i ain't "misogin" :)

ciprebbe

Accident in judetul Cluj! Un motociclist a murit dupa ce s-a "infipt" intr-un cap de pod. 112 a uitat sa trimita SMURD-ul
http://www.time4news.ro/cluj/ultima-ora/accident-in-judetul-cluj-un-motociclist-a-murit-dupa-ce-sa-infipt-intrun-cap-de-pod.html
Aici cand uiti asa ceva  te costa viata unui om.....cine va plati aceasta eroare?
E-republik

ciprebbe

Suntem la ani distanta de civilizatia in TRAFIC. Statistica NEAGRA a accidentelor in 2012

http://stirileprotv.ro/stiri/social/traficul-rutier-din-romania-este-un-adevarata-haos-soferii-si-pietonii-sunt-nedisciplinati.html

Pe langa faptul ca nu respecta regulile de circulatie, soferul roman este certat si cu bunul simt.
E-republik

ciprebbe

Poliţişti umiliţi de un şmecher în Bistriţa-Năsăud: i-a luat la palme pe stradă
http://www.rtv.net/politisti-umiliti-de-un-smecher-in-bistrita-nasaud-i-a-luat-la-palme-pe-strada_44765.html

Poliţia nu îi mai iartă pe pietonii care traversează prin locuri nepermise. Vezi ce amenzi se dau
http://www.rtv.net/politia-nu-ii-mai-iarta-pe-pietonii-ce-traverseaza-prin-locuri-nepermise-vezi-ce-amenzi-se-dau_44810.html
E-republik

ciprebbe

Senatul a modificat Codul rutier. Ce noi tipuri de permise au fost introduse si la cat a crescut varsta de la care se poate conduce motocicleta
http://www.time4news.ro/administrativ/senatul-a-modificat-codul-rutier-ce-noi-tipuri-de-permise-au-fost-introduse-si-la-cat-a-crescut-varsta-de-la-care-se-poate-conduce-motocicleta.html
Cred ca aceaste modificari sunt binevenite. Asa poate nu vor mai incepe stirile cu "evenimente rutiere tragice" , si ii vor responsabiliza in + pe posesorii de motoare.
E-republik

davyl

Nu numai binevenite, ci si de bun-simt. Prea se inmultisera accidentele cu vehicule pe 2 roti in ultimii ani...Un minim de cunoastere a legislatiei rutiere din partea lor se impunea...

Redox

Si cu asta spus nu vom scapa de "masinile" inmatriculate in Bulgaria  :(

iuli

Nu neaparat... Au zis ca verifica sa nu incalce legislatia europeana. Din cate stiu nu o incalca pentru ca mai multe state au regula ca dupa maxim 3-6 luni de stat cu o masina in noul stat esti obligat sa o inmatriculezi acolo.
-------------------

Watch my roadtrips
MyBlog