Siguranța circulației rutiere în România

Started by Ionut, December 14, 2011, 05:23:45 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

TVlad

Este exact in lunca impadurita a Teleajenului. E posibil sa fi fost ceata sau niscai mizga pe carosabil.

TibiV

Quote from: JohannDB on November 14, 2024, 08:26:51 AMKilometrul 56 este la capătul unde pe sensul București - Ploiești se termină restricțiile zonei de șantier ale nodului, A3/A7.......
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Hercule

Cum raspunzi tu comparat cu cum ti-am raspuns eu la o nelamurire.
Iar daca nu stiu unde se termina restrictiile zonei de santier ale nodului A3/A7 o sa-mi raspunzi "la km 56"?
Mersi pentru nimic!
Deșteaptă-te române!

TibiV

Eu ti-am raspuns cu cea mai buna descriere a locului pe care o aveam, credeam ca nu ai observat mentiunea lui @JohannDB .

Si daca nici JohannDB nu cunoaste kilometrajele de pe sosele, nu stiu cine altcineva le cunoaste....

LE probabil aici: https://maps.app.goo.gl/q8xuixdpzx411vj4A
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

danutzu_1069

@Hercule , uite aici: https://maps.app.goo.gl/UxfRT8q5kgtCGZic7
Daca te ajuta cu ceva locatia exacta, mura-n gura...

Din moment ce s-a specificat A3 Bucuresti-Ploiesti, km X, pe sensul spre Ploiesti, cred ca nu poate sa fie ala de Cluj, nu?

Hercule

Multumesc!
Stirile de genul asta trebuie sa fie accesibile pentru toti, nu doar pentru soferii profesionisti.

danutzule, unde am spus eu ca accidentul a fost la Cluj? Hai mai citeste o data. Am zis ca exista A3/CJ km 56.
In fine, daca te-am deranjat asa de tare mai bine nu puneai linkul decat sa raspunzi in zeflemea.
Si da, ma ajuta.
Deșteaptă-te române!

pasadia

In aceasta stire, la minutul 00:43 (filmarea din drona) se vede clar ca accidentul are loc exact pe zona de pod.

Daca urmariti stirea in intregime o sa vedeti ca cineva spune cum a iesit in afara corpului autostrazii (minutul 1:30) pentru a nu fi lovit de masinile nou intrate in carambol. Ma bucur ca nu au cazut, caci plase inca nu avem.

TVlad

Inca un caz de pod alunecos, asadar. Lipsa inertiei termice a pamintului rambleului, cuplata cu un eventual curent de aer si cu putina umezeala duc la formarea unei pelicule alunecoase doar pe portiunea cu pod.

Oare cita vreme o mai trebui sa treaca sa invatam si noi, europenii, ceva de la atit de desconsideratii americani? E chiar atit de greu sa copieze si in standardele noastre ceva bun de acolo?