Siguranța circulației rutiere în România

Started by Ionut, December 14, 2011, 05:23:45 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 18 Guests are viewing this topic.

dr4qul4

Interesant cum cele 3 accidente au fost pe drumuri pe care unii considera ca nu trebuie modernizate inainte sa facem A8. Iar pentru cele 2 cu accidente mortalale, planurile sunt doar la nivelul de discutie.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

dr4qul4

Cam asa au invatat unii sa conduca...La minutul 1:50, un logan rosu apare pe linia de tramvai (care are si cativa stalpisori si semn de ocolire) si vrea sa faca dreapta  peste 2 benzi. Nici macar nu era coada la semafor, drumul face putin stanga acolo iar eu eram cu ochii spre dreapta, la semafor. Si tot el gesticula prin masina.
Am lasat putin mai lung clipul ca sa vedeti si cum se traverseaza (la inceput si la sfarsit)

PS. Ms TibiV
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

danutzu_1069

dr4qul4

TibiV

Calea Mosilor vechi (venind dinspre Hristo Botev), intersectia cu Corneliu Coposu.
Se vede partial in dreapta "megalomania" numita "Circul Foamei" de la Sf.Vineri (Unirea).
Drept in fata (asa cum merge soferul) este Sf.Vineri, pana in Mircea Voda, aproape de Politia Rutiera "Logofat Udriste"...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

danutzu_1069

ghrt

@dr4qul4

Şumahăr de Bucureşti. În Galaţi ar fi venit cu X5-ul pe contrasens şi trecea direct, fără să îi mai pese dacă intenţionezi să îl laşi sau nu. Îţi căutai dreptatea prin instanţă.

Dar i-ai înregistrat şi pe ăia care în loc să acorde prioritate se enervează că nu îl laşi să treacă? Mi se par cei mai hazlii.

LE: La intersecţia aia poate că ar trebui modificat sensul unic de pe str Bărăţiei, între Baia de Fier şi bd Corneliu Coposu, astfel încât să poţi face dreapta înainte de intersecţie. Practic ar crea o bandă suplimentară pentru cei care fac dreapta.
Cont (aproape) inactiv.

CataOT

pasadia

E oare acelasi pod de pe care s-a mai cazut anul asta (atunci a decedat respectiva persoana)?

CataOT

Nu cunosc prea bine zona, pot spune ca in stirea actuala barbatul a cazut de la inaltimea de aprox. 5 metri, conform reprezentantului ISU iar la accidentul precedent in care barbatul a decedat cazuse de la o inaltime de 12 metri. Atunci acesta din pacate, noapte fiind a incercat sa treaca de pe un sens de circulatie pe altul, fara sa isi dea seama ca se afla pe viaduct.

dragos76

Nu. ăsta e la pasajul peste DN75 (deși în alte știri ziceau de podul peste Arieș). Celălalt eveniment era viaductul de lângă Săndulești, cam la 2-3 km mai înspre Gilău.

panda_no 5

Si totusi

Poze de azi dimineata de pe breteaua care te urca pe A3 dinspre Popasului pe linga Domus

IMG-20181215-WA0003 by florin_apo, on Flickr

IMG-20181215-WA0002 by florin_apo, on Flickr

Ma gandesc ca a venit pe pasajul de peste Popasului si incerca sa ajuna tot pe Popasului?????
M-am oprit linga el sa ii spun ca e pe contrasens dar nu a stiut decat sa injure

danutzu_1069

Da, probabil a ratat iesirea de pe A3 pe Popasului si dupa ce a trecut pasajul a INTORS si a intrat pe contrasens pe bretea....

ovicor

Cat ii lua sa mearga sa intoarca in sens la Gherghitei ?!?

Cristi N

Ma uit in oras la respectul pe care il au soferii pentru indicatoarele de interzis/sens unic si nu ma mai mira nimic. Stau intr-o zona unde aproape toate strazile au devenit cu sens unic si oamenii nu au nici o problema sa mearga "pe interzis". Nu vreau sa stiu ce injuraturi imi iau cand ii pun sa dea cu spatele toata strada.  O:-)