Spațiile de servicii pe drumurile din România

Started by Ionut, October 20, 2016, 07:17:39 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Morosanu

Da, si cu generatorul de curent in "caruta", cei cu electrice... :lol:
Politica distruge tot ce atinge.

Liviu M

Nu știu în țară cum e, da' la nemți e diferență de ~50 de cenți pe litru între autostradă si localitățile de lângă autostradă. Așa că mai nou nu (prea) mai alimentez de pe autostrăzi.

Morosanu

Politica distruge tot ce atinge.

Liviu M

Voiam doar să zic că lipsa benzinăriilor pe autostrăzile din țară e o falsă problemă, e suficient să fie toalete.
Mie chiar mi se pare că pe A1 (Sibiu - Nădlac) s-a trecut dintr-o extremă în alta - de la "nici o benzinărie" la "nici o parcare fără benzinărie".

Andrei I

Pe Sibiu Nadlac sunt foarte multe, da, dar sunt un fel de supermarketuri, au tot ce vrei la preturi uriase. Insa nu merge doar cu spatii de servicii, chiar nu merge.

StefanCelMare

Ai zice că nu trebuie benzinării, până mergi distanțe mari, nu rute uzuale.

De exemplu prin Grecia, unde cam la fel lipsesc pe Autostradă și trebuie să cobori.
Să vezi ce plăcere să trebuiască să pierzi vremea pe străduțe aiurea căutând un peco.

Au și benzinăriile rolul lor pe Autostradă, să știi, chiar și cu carburant mai scump.

Voicu

Suntem off-topic dar susțin punctul de vedere al lui Ștefan. Nu e vorba să alimentezi regulat de pe autostradă, dar dacă mai ai 150 km până la destinație (că o fi reședința de vacanță sau interesul de servici), alimentezi 15-20 de litri. Diferența de preț nu e chiar împovărătoare.

kitsune

^^^^ Păi este deja Rompetrol la Fetești. Probabil că au înnoit contractul cu ceva adăugări de servicii. Sau este vorba de spațiul de lângă drumul spre baza 86?
Natural stupidity is much more dangerous than artificial intelligence

Liviu M

Eu vorbeam de România actuală, unde nu prea ai cum să consumi un plin mergând doar pe autostradă. OK, vii/te duci de la/la unguri, dar acolo sunt deja. In rest...