Spațiile de servicii pe drumurile din România

Started by Ionut, October 20, 2016, 07:17:39 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

realfanady

Daca te referi la Gilau-Turda, nu cred ca se vor face altele, daca ai trecut pe acolo, cele 4 spatii de servicii se vad, ci intrarile si iesirile aferente, momentan blocate, pana si pamantul e "pregatit", e nivelat. In consecinta nu cred ca vor face altele, nu ar fi logic.

ladposta

da, la Gilau-Turda ma refeream.

si da, logic e asa cum spui si asa cum ma asteptam si eu, dar cum nu am auzit nimic despre proiecte/licitatii, ma gandeam ca nu se mai fac. dar poate nu m-am abonat pe thread-ul/topicul pe care trebuia :-)

Earthchild

^^^
Quote from: horatiu.cosma on September 07, 2018, 11:16:42 AM
Ne tot amenință CNAIR de câțiva ani cu licitația aia pentru finalizarea lucrărilor pe C.Turzii - Gilău (iluminat, parcări, cabluri etc). Mai așteptăm.

ladposta

Mersi @Earthchild

"...Mai asteptam" si asteptam pana cei de la CNAIR sunt loviti in cap de doua concepte de baza: LOGICA si NECESITATE :-(

alinuttt

Pe Campia Turzii-Tîrgu Mureș câte parcări/sens sunt proiectate?

pentium10

este una la Ludus (lotul Astaldi), si una la Recea (lotul Strabag)
Waze advocate, Google Developer Expert, In Mures

alinuttt

Nu sunt cam puține pentru 60 de km, având în vedere că pe loturile 3 și 4 ale A10 avem două?

voicul

Intrebarea si mai corecta: nu sunt prea putine 2 intre TGM si Gilau? :)

alinuttt

Păi de la Luna la Gilău mai sunt câteva proiectate parcă. Cel puțin una.

Hercule

Este una la Turda si inca una la vreo 3 km de Gilau. Din pacate nu s-a lucrat nimic la ele.
Deșteaptă-te române!

voicul

Pai asa si pe hartie la CNAIR sunt mii de km de A in RO, dar in teren cam lipsesc.  :)

Teoretic o sa se fac, dar practic, tot pe A3, dupa 11 ani inca nu sunt gata astea de langa B.

transporter

Ajungem la 86 de km intre Aiud si Nadaselu cum zicea cineva mai sus. Stie cineva de ceva planuri pentru o benzinarie macar, pe sectorul asta ? Ca eu data trecuta am coborat la Aiud cu becul de combustibil aprins. E drept nu am fost atent cand m-am urcat dar cum am patit eu pot pati si altii.

StefanCelMare

Presimt că vor fi titluri de genul ăsta prin ziare curând.
Șofer rămas fără benzină pe autostradă.
Nu pricep de ce nu se licitează deja.
Sper că nu așteaptă să fie gata loturile lipsă din A10 și A3.
Am putea ajunge lejer în 2021 fără spații de servicii.

JohannDB

Teoretic o sa se fac, dar practic, tot pe A3, dupa 11 ani inca nu sunt gata astea de langa B.
  Dragi colegi, cred că trebuie să mă apuc de rebus, pentru a înțelege anumite postări sau secvențe de postare cum este asta :""""dupa 11 ani inca nu sunt gata astea de langa B."""
Ce vrei să afirmi stimate coleg cu asta ? Din ce mi-aduc aminte am trecut pe A3 la patru zile după deschiderea traficului pe secțiunea Ploiești-București/DNCB.... Și asta se întâmpla în 2012, prin  începutul lunii Mai, după de ministrul de atunci, Alexandru Nazare a dat undă verde secțiunii de autostradă.... Și cu ""după 11 ani", de este vorba de A3 București-Ploiești ("""nu sunt gata astea de lângă B"""), cred că aici avem parte de o eroare "temporală"...
Când scrieți ceva, că rog scrieți cu subiect și predicat. Cu tot respectul pentru toți, cei de aici !!

udar

Quote from: flashu74 on October 06, 2018, 10:02:31 PM
O curiozitate am. Spațiile de servicii nu sunt cam rare? E unul în zona Ilia și altul în zona Orăștie. Sunt cam 50 km între ele.

Cam asa sunt si catre Arad la Ortisoara si la Pecica ...
Si benzinariile sunt din 25km in 25km