Spațiile de servicii pe drumurile din România

Started by Ionut, October 20, 2016, 07:17:39 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

JohannDB

[/URL]

Powered by API/PUM imgur uploader[/img]

Ultimele două imagini sunt ale celei de-a treia "toalete" în deplină paragină, dar cu o cantiatate mai mică de reziduuri, deoarece este mai aproape de "fațadă", de parcarea principală, de la "cântar"........
            Să nu credeți că situația" e mai pe roze pe sensul de ieșire spre Bulgaria.. Și aici este parcarea relativ încăpătoare, dar toalele chiar PAUZĂ.......Trăiască boschețiii și rambleul căii ferate spre Russe....

JohannDB

Priviind imaginile am o întrebare..... CUI APARȚINE ACEASTĂ PARCARE, pe intrare și pe ieșire ?
    Din "folclorul local" se pare că parcările sunt ale Primăriei Giurgiu... Așa să fie ??

adiarc

DRDP-ul din zona ar trebuii desfiintat...macar sa nu mai dam salarii aiurea
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

JohannDB

Spații de servicii....., ca acesta ????

Iese puțin în Of Top, dar este ceva... A7 la parcarea Jalm cu 20 km îninte de granița germano-daneză de la Flensburg.......

[/URL]

Powered by API/PUM imgur uploader[/img]

Cel de pe acopeșiș nu este un "ninja"..... Șe spală acoperișul de sticlă al "stabilimentului"....

adiarc

"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

realfanady

In ce stadiu se afla parcarile pe A3 - Bucuresti-Ploiesti? Iar de Turda-Gilau se aude ceva? Nu vor sa finalizeze si acolo parcarile? Multumesc.

panda_no 5

De inlocuirea containerelor benzinariilor de pe pe A1 cu constructii permanente mai stie cineva ceva?
La fel cu cele de pe A2?
La fel cu cele de pe A3?

Parca era un departament specializat pentru asa ceva undeva in CNAIR?????
Suntem de ras.......

Cristi N

Pe A3 B-Pl se lucreaza la parcari dar nu e un progres remarcabil. Trebuie sa ma uit pe cardul de la dashcam, ar trebui sa am filmarea pe ambele sensuri de ieri, daca am timp diseara vin cu un update.

JohannDB

Pe A3 București-Ploiești, la ceea ce deja există, alte lucrări (începute) au iuțeala celor de la Pasajul Arad..... Nu s-a mai făcut nimic de cel puțin un an.
Pe A3 Turda-Gilău, ai o benzinărie la intrare la Cp.Turzii și "te ușurezi" acolo...sau...la Gilău, la parcarea de după autostradă.... Altfel, pe parcurs, mai intrii, poate, în acele scurte "parcări de service", unde cu spatele la drum și lipit de glisiere, scapi de problemele cu "presiunea în instalație" (mai rău pentru femei)....

__dir

Spatiile de servicii la noi sunt inca la nivelul toaletei in fundul curtii (poate si sub alea).

Ieri, la primul spatiul de serviciu dupa Margina spre Sibiu, toatele erau inchise, iar cele "eco" era pline ochi, adevarate bombe.
Nu stiu cine se mai ocupa de ele, dar chiar nu e nimeni in stare sa intretina 4-5 toalete? Externalizati serviciile, folositi coplata, exista solutii, folositi-le.

Ah, de ce nu se planteaza copaci in spatiile de servicii?

Nu mai zic, ca intre Margina si Sibiu nu am reusit sa cumpar un rahat de cafea. Incredibil cat de proaste sunt serviciile.

Domnilor din compania lui peste, ati iesit vreodata din tara?

lupualb

Am intrat astazi intr-o benzinarie de pe A1 aproape de Sebes. Erau 4 frigidere complet goale, rafturile erau 90% golite de produse alimentare. Am intrebat ce s-a intamplat si mi s-a spus ca in ultima perioada din strainatate au venit in tara foarte multe persoane. Au spus ca si ei nu s-au asteptat la asa ceva si au ramas fara marfa pe stoc.

Dominik

Pai cum sa te astepti la asa ceva ? e August...nu vine nimeni in concediu in tara !!! No comment !!!
You're in Steelers Country

TibiV

Culmea ar fi ca "benzinaria pereche" (caci astea asa se fac, "in perechi") de pe sensul de iesire din Romania sa fi fost perfect aprovizionata cu de toate (caci inca du dau buzna afara "stranieri")....

Cat ar fi de ras ca peste 3-4 saptamani astia de la "intrarea in tara" sa aiba rafturile "gemand" de marfa, iar aia de pe sensul de iesire sa aiba frigiderele complet goale... :D

Ca sa fiu mai explicit....
Este cazul perfect de "stanga nu stie ce face dreapta!!!"
:lol: :lol: :lol:
(Bine, recunosc, aici nu poate fi vorba de "pune niste marfa pe carucior si treci autostrada, ca noi avem marfa cacalau si aia nu mai au deloc....")

Dar cica benzinariile astea sunt ale unor companii private... Au planificatori, cu slujbe cu denumiri greu de inteles... :D
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Earthchild

Quote from: ladposta on August 25, 2018, 04:48:51 PM
pentru un clujean care face drumul Gilau-Turda este si un drum Turda-Gilau

enjoy

Blestemul spatiilor de odihna lipsa de pe A3 (minutul 1.50)?

ladposta

@Earthchild asa pare.

acum ca ai adus in actualitate subiectul, as avea si eu o intrebare:

pe A3 se vor re-aduce la viata proiectele de parcari de pe vremea Bechtel sau se vor face unele noi?