Conexiunile multimodale Bucuresti-Aeroportul Henri Coanda

Started by nirolf, October 18, 2016, 04:21:46 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Duta C

voicul

Lucrarea asta nu a fost blocata in instanta?

Punem acoperișul la stația de călători de la Aeroportul Internațional Henri Coandă
Chiar dacă a fost amânat Campionatul European de Fotbal, lucrările la legătura feroviară directă dintre Gara de Nord București și Aeroportul Internațional Henri Coandă sunt în grafic. Respectăm termenele asumate. Vă reamintesc că este vorba despre construirea unei căi ferate duble în lungime de 2,95 km, a unui viaduct de 1,52 km care va traversa DN1, a trei podețe, a unei instalații de centralizare electronică și a unei stații de călători la terminalul T1. Noul tronson feroviar va contribui la reducerea numărului de mașini din trafic pe zona de Nord a județului Ilfov și a Bucureștiului.

https://www.facebook.com/IrinelScriosteanu/videos/1115318965533345

sursasecreta

Acest cont este accesat de sursele secrete ale comunitatii PeUndeMerg. Fotografiile, clipurile video si informatiile aparute pe acest cont sunt din surse deosebit de credibile.

Spectre

Multumim frumos pt update! Arata bine!
Vad ca in curte inca nu au intrat, sper sa nu ramana doar acea portiune neterminata cu procese interminabile...
Siemens Desiro Series 312

punktnet

Au transmis cei de la minister că au ajuns la un acord de principiu cu hotelul. Deci vor intra și în curte in curând
Just kidding.

Duta C

tonică

hotelul banui ca functioneaza "pe avarii" in aceasta perioada, i-ar fi fost mai de ajutor sa fi cazut deja deacord cu ministerul si sa fi intrat deja constructorul acolo. La ce ritm au dovedit, probabil ca in 2/3 luni vor completa pasajul lipsa. Cu cat mai repede cu atat mai bine pentru afacerea celor cu hotelul...

tom_sawyer

Procesele prin care au cerut suspendarea si anularea exproprierilor merg inainte. Au termene in mai si iunie, care vor fi amanate (pe perioada starii de urgenta nu se tin sedinte de judecata).

Le gasiti la pagina 53.

myid

sunt foarte curios de amenajarea peisagistica si curatenia generala de sub pod atunci cand va fi gata.
Sper sa gaseasca o solutie OK si demna de anul 2020 !

subway

Hei, cum e cu macazele ca racneau unii pe aici ca totul e Carl Zeiss, no problem, don't worry be happy...si ma trezesc eu sa vorbesc aiurea.
Mai baieti mai ascultati si la ce va spun veteranii...

razvan96

Eu n-am prins discutia cu macazele asa ca nu ma simt :lol:.Totusi, esti sigur ca asta e scopul principal al lucrarii si ca o fac pentru Otopeni? Adica CFR SA scoate in fiecare primavara la licitatie ceva lucrari de intretinere, iar in CS nu se vorbeste explicit de legatura cu Aeroportul Otopeni.

Oricum, niste detalii ca sa vedem despre ce lucrari e vorba: