Conexiunile multimodale Bucuresti-Aeroportul Henri Coanda

Started by nirolf, October 18, 2016, 04:21:46 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 8 Guests are viewing this topic.

mirceaVRo

Toți se plâng de design și alte lucruri deja cred ca se intră in spam , eu sunt foarte mulțumit că o să am alternativă la microbuzele spre C-ța nu știu la ce se aștepta lumea să se construiască tren Maglev poate ?! Atâta timp cât e util și în siguranță poate să fie urât cu spume...

subway

Mda, daca duba e etalonul standard de transport public de pasageri in Romania ce ar mai putea fi de comentat?

Feri

O sa fie interesant orarul trenurilor adica prima si ultima cursa.
Sa speram ca or sa fie cat mai devreme/tarziu daca nu 24h.

tonică

Mircea vro, lumea mai cu cap se așteaptă chiar și în tara asta sa se construiască... cu cap! Și cu bun simt, profesionist, doar ce e se poate da mai bun din fiecare și cu responsabilitate. Spam se numește atunci când vine unu' cu sarsanaua sa aștepte rata-n aeroport și-l doare-n paispe de orișice altceva decât de propriu-i interes. Asta e spam, nu are nici o legătură cu forumul acesta și singurul lucru folositor e minusul pe care și-l obține. Altfel, încearcă sa îți imaginezi viata doar cu lucruri utile și în siguranță prin jur, urate cu spume însă și vezi de-ți priește.

subway

OTP e principala poarta aeriana de intrare a tarii, tot ce se face acolo trebuie sa fie la standarde cat mai inalte cu putinta pentru ca dau o prima imagine de ansamblu asupra starii de dezvoltare si de civilizatie a natiei, iar impresiile negative inca de la intrare sunt greu de sters...
Pe rutier e jale cu debandada generalizata, pe cf cu maldarele de gunoaie, macar pe aerian merita un efort care sa justifice un Schengen minimal...

subway

Dorinte de mai bine avem toti dar stam prost la gasirea de solutii convenabile de rezolvare si e vorba de ceva durabil nu de fusereli electorale...

fulger nc

ca e necesara gara??? nu o sa nege nimeni
ca e practica ???la fel ..partial cu mici obiectii
principial sunt de acord cu @subway ..e principala poarta de intrare in tara ..si nu strica sa se faca lucrurile cu mai multa implicare ..nu hei-rupist si poate fara sa fie facute din zgarcenie
sa vedem ce au in gand cu parcarea ..poate reusesc sa faca in a doua faza ceva interesant care sa integreze de o forma si gara
alta chestie ce ar fi cu amenajarea "peisagistica"sa ii spun a imprejurimilor , giratoriul de sub statie si restul..cu ceva vegetatie , pietre din alea mari , brazi ..mai schimbi aspectul
legat de amenajarea peisagistica , chiar si a parcurilor ..eu nu stiu de ce se insista pe plantat foioase la noi , cand avem acum diversitate de conifere , brazi de toate soiurile..la care ai 2 avantaje
-unul e ca sunt verzi tot anul si nu ai aspectul ala dezolant toamna , iarna
-al doilea e ca sunt oarecum toxici ptr restul de vegetatie si insecte si in consecinta mai putine batai de cap cu intretinerea
de abia astept sa vad gara ..si poate sa o folosesc , in august sper sa trec sa o vad in situ , cu toate ca parca spuneau ca nu o dau in folosinta inainte de septembrie

subway

Electoral, evident, dar daca se amana alegerile?
:)

dan tm

Statiile se numesc Patinoar PO si  Aeroport H Coanda T . Probabil Terminal 1.

andy

daca era vopsita in albastru parca arata mai binisor, avand in vedere ca si terminalul e vopsit in albastru, dar asa...   :|

AndreiB

@Dan

Denumirea de Punct Oprire, Halta, Halta calatori si alte afixe adaugate de CFR sunt totusi irelevante pentru calatori, pe care nu ii intereseaza ce categorie de statie este, ci doar numele. As fi sugerat "Patinoar Otopeni (P+R) si "Aeroport H Coanda", eventual redenumita cand/daca apare alt terminal.

Stie cineva daca intentioneaza sa opreasca toate trenurile la Patinoar (personal mi se pare exces de zel, daca nu organizeaza un Airport City/P+R sau parcare pe termen lung acolo).

subway

Ce treaba ar avea o parcare in curtea lui Tiriac cu sageata mazgalita?

AndreiB

Vorbeau despre oportunitatea de a amenaja un P+R acolo (loc este berechet, accesul din DN1 nu e ideal). Aproape sigur vor aparea si operatori de parcari pe termen lung pentru aeroport, datorita accesului mai facil.

stangabriel

Toata portiunea de viaduct ramasa neterminata are protectie pentru a se putea lucra , mai putin sectorul care e deasupra gradinii casei cu care se judeca.

Cred ca se adevereste ce s-a scris mai demult pe forum, scuze, nu am mai gasit cine. Se pun grinzile, dar se va lucra dupa ce se termina judecata. Dupa 23 octombrie daca nu ma insel.