News:

.

Main Menu

Poduri, pasaje și viaducte

Started by davyl, October 13, 2011, 04:39:05 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

Skynick

In sfarsit un pod frumos. Mai 70's, asa cum trebuie sa arate podurile de munte.

Defileul Jiului - DN 66 la km 105+250. Sursa CNAIR.

Powered by API/PUM imgur uploader

NGC

"Executie lucrari Pod pe DN 67 km 32+716 peste canal la Floresti"

Quote from: NGC on August 22, 2022, 07:57:12 PMAvem un singur ofertant, EMIPROD.

Licitatia a fost anulata.

Marius

Las aici un video de la AlinC (Ziarulunirea.ro), de astazi 23.09.2022, de la ridicarea elementelor arhitecturale la Podul Minciunilor din Blaj. Multumim Alin.

FMFM

Mai vine o "pamblica" taiata, desi realizarea proiectului e o rusine administrativa , similar A10, dar in dulcele stil romanesc avem preoti, primari, deputati, festival pentru taierea panglicii acelui pod care a ramas "sechestrat" pe un mal, ulterior s-a indoit cand au incercat sa il puna pe pozitie, iar pentru care patronul firmei executante a transmis ca " Sperăm ca până în octombrie să-l trecem dincolo cu oameni care poate se pricep mai bine ca noi. A fost o eroare umană, am legat un capăt greşit şi unul a fost mai lung, celălalt mai scurt. Eu mă abţin de la soluţii, aştept să mi le dea alţii, dacă soluţia mea nu a fost bună".

Solutia a venit impreuna cu 2 macarale pe senile de la Deme care au pus podul pe pozitie, iar ca acesta sa fie stralucitor, a fost echipat si cu iluminat arhitectural in culorile LGBTQ .

https://portalsm.ro/2022/10/foto-maramuresenii-au-mai-construit-un-pod-peste-somes-a-fost-inaugurat-astazi/

JohannDB

Văd că nici la această oră, podul de pe DN 11, km 93+700, nu este dat în trafic .... În imagine suntem în august. Figurează încă pe lista cu restricții! "Recepția" neterminată ?

Powered by API/PUM imgur uploader

rocklee

:D Pun aici doua filmari cu pasajele peste cf 200 ...din zona ILIA ...

JohannDB

Daaa, "roky", am trecut de mai multe ori în ultima lună și jumate prin zonă.... Noaptea întuneric pe șantier, iar ziua "nemișcare" în peisaj... La una din ture am făcut o pauză de 11 ore la Mol-ul de la Ilia și la revenirea pe A1 la nodul Ilia, la 11:15 era totul încremenit... CRED că "graba strică treaba" - a aflat-o și constructorul.....

survola

La pasajul din primul film, încă au grinzi de ridicat? Cum e posibil așa ceva?

hefaistos

N-au doar grinzi de ridicat. Aparent lipseste o pila.  :D
Posibil din cauza retelei de inalta tensiune.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

TibiV

Si nici nu se vad stalpi noi pentru relocarea LEA, sau macar lucrari pentru fundatia unor noi stalpi...  :(
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

rocklee

Tipic asaldi de 3 ani este aceasta situatie ....cu relocarile ...un an de zile au stat ambele pasaje pentru ca au fost oprite de consultant ....pentru ca nu au pus destul fier in structurii...pe parte cu supratrenversare cf 200 ambele pasaje un au turnata nici acum suprabetonarea

survola

Incredibil.
Înțeleg că lucrarea e în Ardeal, dar chiar și așa  :D

JohannDB

"""că lucrarea e în Ardeal, dar chiar și așa ..."""
          Nooo, d-apăi hauuu..... Nu-i grabă, cum nu-i nici la Arad.......

Dar s-o lăsăm pe asta, că uite, la Poiana Sărată, Oituz, pe DN 11 km 93+700 se "țârculă".... Când am trecut sâmbătă pe acolo credeam că voi trece tot pe "abatere", dar după curba la stânga mi-a ieșit în față calea deschisă a podului dat în trafic.....
    Din păcate și pentru mult timp mai rămân cu restricții de 30 de tone cele două poduri de la km 108 și 109 dinainte de Ferăstrău  Oituz; "scurtătura" asta către Moldova, va mai avea aceaste două îngrădiri....