News:

.

Main Menu

Poduri, pasaje și viaducte

Started by davyl, October 13, 2011, 04:39:05 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

nenea_hartia

@cristi5: În general e târziu oricând, oricum nu ascultă nimeni. Sau or mai fi și unii care ascultă, dar nu sunt capabili să proiecteze, verifice și aprobe altceva :( (a se vedea, spre exemplu, podul pe grinzi cu zăbrele din aproape mijlocul orașului Ploiești).

alecu26

Dar totuși cum sa accepți ca beneficiar în pod proiectat la standard de CF, cu incarcarile din CF  care sunt mai.mult decât duble (nu am acum la.indemana o comparație între convoaie) și evident prețul e undeva de vreo 3 ori mai mare...doar ca proiectantul nu a avut chef sa calculeze și a făcut copy paste?
Adică ala a făcut economii de zeci de mii de euro, dar statul a băgat 1...2 milioane de euro în plus???
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

ioandorin

Rocklee pregătește-ți înaripata că acele secțiuni cu siguranță vor fi ridicate în perioada 22-29.08. când e închidere totală pe CF Arad-Simeria !

JohannDB

Un astfel de pod, ca cel de aici de la Ilia, nu este "singular"..................
                                  Mai jos, unul pe DN 14 la noua intrare în Dumbrăveni.

Powered by API/PUM imgur uploader

JohannDB

Și alt pod, de aceeași concepție, tot pe DN 14 la ieșirea din Daneș.......

Powered by API/PUM imgur uploader

nenea_hartia

@JohannDB: mulțumesc pentru poze. Fără comentarii...  :(

tom_sawyer

Anunt de participare: [CN1033932] Elaborare Proiect Tehnic, Proiect pentru autorizarea executării lucrărilor, Asistență Tehnică și Execuție lucrări ,,MODERNIZARE DN 2N KM 52+860 – KM 60+000 JITIA – BIȘOCA ȘI POD NOU PESTE RÂUL RÂMNICU SĂRAT LA KM 53+300", ETAPA I – Pod nou peste râul Râmnicu Sărat la km 53+300

Valoarea totala estimata: 12.500.159 lei

Depunere oferta - Data limita: 21.09.2021

rocklee

prima filmare cu drona .....scuzati ne indemanarea ... :D

pasajul dn7 peste magistrala 200 zona ilia A1  8)

https://www.youtube.com/watch?v=dfOk-HaXAj0&ab_channel=RufiusStefani

TibiV

Pentru prima experienta, te-ai descurcat!...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

sergiucloog

La podul peste Aries din Turda, stie cineva cand o sa termine cu grinzile si o sa se apuce de turnat placile de suprabetonare?

JohannDB

DN 7, km 416-417, practic  416+300 - 700, relocare pasaj supratraversare DN7 peste M 200 la Ilia.......  Era să spun, imagini de azi dimineață, dar privind la ceas, văd că azi e deja "mâine"; așa că imagini de "ieri" dimineață  :)  ..... (1)
             Bântuind pe drumuri, te cuprinde/învăluiește/ajunge din urmă răsăritul de soare; cum suntem la vreme de început de toamnă, ceața dă deja târcoale. Schimbarea de anotimp cu schimbarea de paletă coloristică, fi-va nu peste mult timp; cine-i pe drumuri, la vicisnitudinile alergătorului de cursă lungă, mama natură îl compensează câteodată cu imagini și lumină greu de văzut în mod normal, așa cum am prins eu ieri dimineața ! O compensație pentru....suflet !!  Las vorbele și trec la imagini; "rocklee" din avion (aviator), eu de pe pământ (infanterist).....