News:

.

Main Menu

Poduri, pasaje și viaducte

Started by davyl, October 13, 2011, 04:39:05 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

alexV

Pod peste strada Cheii, si pod peste strada Sandulesti.
Sunt 4 poduri acolo in 800 de metri.  ;)

dragos76

Ok, am înțeles. Din exprimarea inițială mi se părea că nu se poate face reabilitarea acestuia fără alte două poduri. De fapt ideea e că "dacă tot se închide traficul, să se repare și celelalte poduri/viaducte" :)

Are sens, dar din păcate să nu ne așteptăm la gândire strategică din partea CNDNAR.

rocklee

cum mai este stadiul la viaductul peste CF ...de pe centura aradului... ??? ???

florin74

@dragos76

A primariei Turda, ca in responsabilitatea lor este.

Dominik

DRDP Timișoara prin Secția de Drumuri Naționale Timișoara realizează, până în 13.06.2019, inclusiv, în intervalul orar 09-21, lucrări de reparații cu mixtură asfaltică la Pasajul Remetea Mare, pe DN 6 la km 541+800.

DRDP Timişoara
You're in Steelers Country

razvan96

Quote from: NGC on April 10, 2019, 10:55:21 AM
Sa trecem si licitatia asta aici.

CNAIR a lansat ieri licitatia SCN1041331, "PROIECTARE SI EXECUTIE PENTRU OBIECTIVUL ,,CONSOLIDARE POD PE DN2B KM 149+841, PESTE PRUT, LA GALATI – GIURGIULESTI"".

Valoare estimata: 5.837.389,00 RON fara TVA

Termen depunere oferte: 23.05.2019
Sunt 2 oferte:
1.Drum Construct
2.Luconsa BM

GDPR

Ieri au fost scoase la licitatie lucrarile de reabilitare a viaductului pe DN 10 km 82+632 (81+202) peste Valea Giurca la Lunca Jaristei, inclusiv proiectarea. E cel cu gaura, daca va aduceti aminte: http://stiri.tvr.ro/din-asfaltul-drumului-na--ional-se-vede-haul--se-intampla-intre-bra--ov---i-buzau_829566.html#view

razvan96

^

Valoare estimata:5.273.030 RON.De banii astia nu cred ca vor sa faca mare lucru. :(

razvan96

Tot pe DN10 mai e in desfasurare si licitatia [SCN1040065]-PROIECTARE si EXECUTIE ,,Pod pe DN10, km 46+471 peste Basca la Cislau".
Valoare estimata:14.251.986 RON
Durata:6 luni proiectare + 12 luni executie
3 oferte:
1.Asocierea Freyrom S.A.- Procons Group S.R.L. - Integrated Road Solutions S.R.L.
2.Asocierea INFRA SYSTEM PROIECT - VIA CARPATIA CONSULT SRL-TEHNOMONTAJ CONSTRUCT SRL
3.Asocierea Conferic SRL - S.C. RUTIER CONNEX XXI SRL

razvan96

Quote from: NGC on April 18, 2019, 01:35:06 PM
Astazi a fost lansata licitatia "Proiectare si executie Reparatii pod DN1 km 444+840 peste raul Aries la Turda".

Atribuita A R L Cluj.Valoarea contractului:6.682.073 RON.

GDPR

AlinC

Viitorul pod peste raul Mures de la Capud. Inca nu au scos grinzile din apa:

Dominik

Mda.....hai sa nu ne intereseze de grinzile alea si sa lasam lumea sa treaca in continuare raul cu bacul ! Poate pana in Iarna se sesizeaza cineva ! No comment !
You're in Steelers Country

Earthchild

Nu inteleg. Nu mai produc grinzi noi? Grinzile cazute in apa trebuie scoase oricum, dar nu pentru a fi folosite.

carutasul

Nu știu unde să pun asta:
https://www.hotnews.ro/stiri-esential-23227006-cel-treilea-pod-peste-dunare-zimnicea-romania-bulgaria-vor-incheia-acord-interguvernamental.htm

Știu că e mult până departe, dar mi se pare un eveniment în sine că s-au înțeles cu bulgarii :)