[B] Modernizarea stadioanelor pentru Euro 2020

Started by Ionut, October 16, 2016, 08:01:53 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Sorinus

elphax

Ionut

Azi au început să demoleze stadionul Giulești.
Sigur va fi gata în iunie 2020. :lol: Sunt hater?

subway

Atunci si eu as fi hater pentru ca am atras atentia mai demult ca ne <agitam> pe chestiuni colaterale fara a fi siguri ca avem motiv, recte stadioane.
O situatie de Absurdistan...
As propune sa ne pregatim sa le oferim suporterilor bilete de intrare la Muzeul Satului in loc de bilete la meci. :(

Harry

Asa arata primul Carrefour din Ro in ziua deschiderii

Sunt in stare sa bat la pariu ca la fel va fi si cu stadioanele: gradene, gazon, porti, vestiare si atat fara finisaje, fara scaune, fara parcare. Adica se va juca pe niste santiere.

Ionut

Corect. Gazonul va fi gata. Doar pe Arena Națională se va juca. Giulești și Ghencea vor fi doar de antrenament. Si pentru antrenament iți trebuie doar iarba. Corect? Asa da, se poate.

TibiV

Dupa aceasta experienta, probabil ca Romania isi va putea inscrie candidatura doar la Campionatul Mondial de Leapsa pe Ouate, editia 2070....
:(
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

StefanD_

Din punct de vedere strict al stadioanelor, nu e nicio problema. Credeți că in alte țări se antrenează jucătorii pe stadioane de 5 stele? :)
Cred că e prima data cand o tara și-a asumat sa construiasca niste stadioane pentru ANTRENAMENT. Probabil a fost o manevra pentru a obține finanțare pentru reconstrucția stadioanelor astea 3. Altfel ar fi stat in picioare mult si bine.

dr4qul4

bineinteles ca Euro 2020 este doar un pretext sa mai sifoneze niste bani.
Trebuie sa punem la dispozitie 4 baze de antrenament si avem:

1. Centrul de la Mogosoaia
2. Arcul de Triumf (probabil va fi gata)
3. Stadionul Petrolul Ploiesti
4. Stadionul Astra Giurgiu (eventual unii pot sta si in Ruse). Daca e bun pt meciuri din Cupa Uefa, e bun si pentru antrenament
5. Academia Hagi (aici cu siguranta se va instala cineva)
6. FCSB Berceni
7. Dinamo Saftica
8. Pro Rapid
9. FC Voluntari
10. FC Arges Pitesti
11. U Craiova (putin mai departe, dar cu aeroport)

Asadar, din 10-11 baze, gasim 4 acceptabile?
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

dr4qul4

Ce ziceam?

QuoteUEFA a închiriat alte stadioane pentru Euro 2020....UEFA a optat pentru baza din Berceni a FCSB, pentru baza Mogoşoaia a FRF şi, spun sursele ProSport, pentru stadionul Concordia din Chiajna.

Mediafax
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

TibiV

^^
Asta iese cand jurnalistii pe sport scriu despre infrastructura...
... Statul român şi-a luat angajamentul, printre altele, că va realiza o linie de metrou Bucureşti - Otopeni, pentru ca suporterii naţionalelor să poată ajunge uşor în oraş....
(...)
România avea câteva sarcini importante de îndeplinit pentru a fi aliniată la standardele UEFA. Printre acestea se numără linia de metrou aeroport-stadion şi aeroport-centru...

Really?!?!...  :o
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

rota

În cadrul conferinței de presă de astăzi au fost prezentate imaginile aferente conceptelor celor trei stadioane:

Stadion Arcul de Triumf

Stadion Valentin Stănescu

Stadion Steaua
Capacitatea arenei va fi de 31.254 spectatori. Valoarea lucrărilor contractate ce urmează a fi executate este de aproximativ 64,5 milioane euro cu TVA, taxe și cote incluse.

Stadiu actual de implementare :
Stadion Steaua
- la data de 07.02.2019 s-a emis Autorizația de construire de către Primaria Sector 6 București;
- la data de 13.02.2019 CNI SA a notificat ISC cu privire la începerea lucrărilor în termen de 10 zile,
conform prevederilor legale in domeniu.
Stadion Giulești "Valentin Stănescu"
- la data de 11.02.2019 s-a emis Autorizația de desființare/demolare parțială de către Primaria Sector
6 București a vechiului stadion;
- în prezent sunt în curs lucrările de demolare;
- în paralel se definitivează documentația tehnică în vederea obținerii Autorizației de construire,
împreună cu avizele aferente.
Stadion Național de Rugby ,,Arcul de Triumf,,
- în prezent se lucrează la documentația tehnică în vederea obținerii Autorizației de construire,
împreună cu avizele aferente;
- în paralel MTS și FRR au demarat procedura de desființare a construcțiilor existente.

CNI

Ionut

Mi se pare mie sau stadionul Steaua este complet diferit față de randarile inițiale?