[B] Modernizarea stadioanelor pentru Euro 2020

Started by Ionut, October 16, 2016, 08:01:53 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Harry

Harry

TibiV

O postare simpatica de "dincolo"... :)

Quote from: Marian AndreiSteaua ieri. Cum sa demolezi stadionul Steaua cu utilaje pe care scrie Rapid  :lol:  :lol:  :lol:

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Harry

Nu vreau sa cobesc sau ceva dar tare imi e ca doar cu Steaua ne vom prezenta in 2020 ( ma refer la stadion). Nu stiu ca pe celelalte sa fi inceput lucrari sau ceva.

elphax

sa ne bucuram daca macar asta e gata
totusi eu sper si la Arcul de Triumf, acolo e mai simpla lucrarea

Harry

De la o discutie la un spritz. Se pare ca nu o sa pupam stadion nou la Dinamo. E o nebunie acolo, unii din club vor, unii nu, e cam haosul de pe lume.

Valentin

Nu inteleg de ce ar fi impotriva.. Apropo, daca tot se refac, s-a gandit cineva la parcari subterane? (Nu stiu daca la Dinamo se poate, daca nu cumva intra peste tunelele de metrou)

Harry

Tavi

Da' greu merg si aici. Eu credeam ca e ras de mult si acum bat tarusii pentru noua constructie dar ei abia daca au demolat jumatate  :(

StefanD_

Termenul de finalizare al demolarii este 21 octombrie.

Harry

Harry

Ieri, 1 noiembrie 2018, Compania Națională de Investiții (sub autoritatea MDRAP) a semnat contractul pentru execuția lucrărilor la Stadionul Giulești-Valentin Stănescu (Calea Giulești nr.18), cu Asocierea CONSTRUCȚII ERBAȘU SA, CONCELEX SRL și TERRA GAZ CONSTRUCT SRL.

Valoarea contractului este de 98.318.052,33 lei fără TVA, cote și taxe, iar până la data organizării Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2020, la București, stadionul va trebui să îndeplinească criteriile în vederea asigurării condițiilor de antrenament pentru echipele participante.

Noua arenă va avea o capacitate de aproximativ 14.000 de locuri (din care peste 250 de locuri pentru persoanele cu dizabilități și însoțitori) și nivelul de clasificare UEFA 4.

Arena va cuprinde și zona de sărituri în lungime și zona pistei de alergare 60m outdoor.

Complexul va fi prevăzut cu săli de sport pentru haltere, box, lupte/judo/karate, tenis/volei/baschet, atletism, precum și săli de forță sau recuperare și pistă de popice. Totodată, vor exista şi spații de cazare pentru sportivi, spații de alimentație publică și spații administrative

Or sa zica unii ca-s hater, dar dpmdv arhitectural este mult sub proiectul original din anii '30

StefanD_

Nici macar nu e acelasi stadion. Se poate observa dupa acoperis, sunt 2 concepte diferite...

Mao

@StefanD_ Daca te referi la randarile alea, ai dreptate. 2 e diferit de 1 si 3.

Eu tare as vrea sa inteleg unde indeasa ei toate alea de care zicea Harry in postare. Si asa locatia este foarte inghesuita. Sala Polivalenta Rapid intra si ea in toata povestea asta?