[B] Modernizarea stadioanelor pentru Euro 2020

Started by Ionut, October 16, 2016, 08:01:53 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tom_sawyer

Dominik

Pe șantierul Stadionului Steaua lucrările sunt aproape finalizate. Se fac ultimele finisaje, se montează mobilierul și se pun la punct ultimele detalii în vederea organizării recepției la terminarea lucrărilor.

CNI
You're in Steelers Country

Dominik

Noi imagini cu arena din Giulești, unde lucrările de execuție sunt în plină desfășurare, lucrându-se intens atât la interior, cât și la exterior.  A fost finalizată structura metalică a acoperișului de cele două peluze și de la tribuna a doua, iar în prezent se lucrează la structura metalică a acoperișului de la tribuna 1 și la zonele de interior.

CNI

Dominik

Harry

Nu sunt Stelist ( :))) ) Dar Ghencea arta super, arata mai bine decat Arena Nationala

elphax

Arena Națională e gândită sa fie mai grandioasa dar are mizeria aia de acoperiș . Ghencea pare mai practică dar și arata a stadion modern de fotbal. Doar combinația de scaune nu îmi place

Harry

O poza de pe https://1923.ro/

Ce mi-ar fi placut sa reconstruiasca stadionul original

Dominik

Dominik

Imagini de la șantierul Stadionului Rapid. După cum se vede, structura metalică de rezistență a acoperișului este aproape finalizată (98%) și a început deja montajul învelitoarei. Se execută lucrări la fațada exterioară, precum și pentru realizarea stratului suport destinat suprafeței de joc. Lucrările avansează și la interior unde se realizează compartimentări și se lucrează la instalațiile sanitare, electrice, ventilații etc.

CNI

Earthchild

Mai au o grămadă de lucru. Au început atât de târziu față de Steaua și Arcul de Triumf?

Sorinus

Imi place foarte mult cum iese, la fel cum imi place cum a iesit si Arcul de Triumf. Sunt relativ mici, dar sa fim seriosi, nu e nevoie de mai mult. Chiar si Steaua e supradimensionat pt nevoile actuale, dar na, sunt si exceptii si au pastrat proportiile cu cele vechi.

Giulestiul a inceput mult mai tarziu ca celelalte, cel putin 6 luni mai tarziu, cred.

paulmare

La Rapid, are cineva vreo pasarica in santier, cand elibereaza benzile de circulatie de pe Giulesti sensul spre Drumul Sabareni ? pe unde se circula doar pe linia de tramvai ?