[B] Modernizarea stadioanelor pentru Euro 2020

Started by Ionut, October 16, 2016, 08:01:53 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

StefanD_

Nu mi se pare ca proiectele finale ar fi mai nasoale decat SF-urile, na chiar din contra. Giulesti si în special Arcul de Triumf arata mult mai bine.

elphax

de obicei primele randari sunt foarte fanteziste, de efect, cu cele mai moderne materiale. dar si cele mai scumpe si mai greu de construit. asa ca proiectul final este mai aproape de realitate si de posibilitati

Dominik

Update din Ghencea, aproape toate scaunele au fost montate.

You're in Steelers Country

mirceaVRo

Era mult mai practic daca foloseau doar Roş-albastru la scaune , in viitor cand se vor rupe scaunele nu se va mai ține cont de nici un design...

Goldmund

mirceaVRo. ti-am dat un like :
exagereaza cu scaunele "pestrite", de obicei se pune un nivel al tribunelor intr-o culoare, mai sus alta culoare si ai culorile clubului, dar asa...Ca si cand ai reface un bloc vechi si ii pui cateva culori pe el, de la etaj la etaj.
In rest, stadioanele arata mai bine ca niciodata! - si inca nu sunt gata.

tonică

scaunele sunt asa zis pestrite tocmai pentru ca la inlocuire sa nu fie o cerinta anume de culoare, dar si pentru ca "trendul" acesta da bine pe televizor, dand impresia unui stadion mai plin decat este in realitate. Aici au folosit in special rosul si albastrul fireste, creand impresia de pestrit prin cateva scaune albe si gri in doua nuante. Griurile deschise si inchise alaturate albastrului dau impresia unor nuante de albastru inchis iar cele albe sunt pesemne cele care sa "fure" privitorului impresia unui stadion intesat de spectatori.

elphax

au facut un curcubeu cum nu am mai vazut , foarte multe sunt gri, care de fapt se "pierd" in culoarea betonului. in afara de asta arata bine stadionul

Ionut

Sunt hater daca spun ca mi se pare un stadion complet banal? Cred ca am mai zis, de fapt. Scuze daca ma repet. Chiar mi se pare o ocazie unica sa fi executat ceva modern și interesant, nu un alt stadion de duzină.

Dominik

Update de la Arcul de Triumf

Si de pe Giulesti

You're in Steelers Country

Harry

donatello

Aveti idee structura cilindrica din dreapta jos in imagine ce reprezinta ? Viitoare casa de bilete??

RaduC

Rezervor de apa, posibil pentru instalatia de aspersoare... (Speculez)

yetiman

,,Pe hoţii mărunţi îi trimitem la închisoare, iar pe cei mari îi numim în funcţii publice." — Esop
,,Greşelile politicianului sunt crime, căci în urma lor suferă milioane de oameni nevinovaţi, se împiedică dezvoltarea unei ţări întregi şi se împiedică, pentru zeci de ani înainte, viitorul ei." — Mihai Eminescu