[B] Modernizarea stadioanelor pentru Euro 2020

Started by Ionut, October 16, 2016, 08:01:53 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Dominik

You're in Steelers Country

Telvanni

Ce dezordine la stadionul Arcul de Triumf...nu cumva se deterioreaza stratul de protectie de pe elementele metalice?

Dominik

Dominik

Stadionul Steaua se apropie de final cu pași repezi. Dacă scaunele au fost montate în proporție de 90%, iar vineri a început așezarea fotoliilor de la zona VIP, cele două tabele de marcaj, de la peluza nord și de la peluza sud au fost montate în proporție de 100%. De asemenea, montarea instalației de nocturnă a ajuns la 70%, dar până la primele teste vor mai trebui să treacă mai multe săptămâni.

https://www.digisport.ro/fotbal/noi-detalii-de-la-stadionul-steaua-care-insa-nu-va-fi-primul-gata-ce-se-intampla-cu-gazonul-si-nocturna-843292

elphax

GHENCEA

porti de fotbal si buturi de rugby

nu imi place deloc schema de culori de scaune

se contureaza si exteriorul

garduri perimetrale serioase

Dominik

GrmmrNzi

^^
bwaa, suporți pentru buturi, overkill!! Probabil că cineva s-a gândit și la Stejari :welcome:, eu personal mă bucur enorm pentru asta, nu se repetă Național Arena, unde terenul este prea mic. Dar realist vorbind, în următoarele vreo două decenii d-abia dacă o să se umple Arcul. La Cluj s-a jucat mai mereu cu tribune aproape goale, foarte tristă atmosfera. Pentru stadioane așa mari trebuie cel puțin All Blacks*) ca să se umple...

*) și asta numai dacă apare vreun sponsor care să sară cu-o finanțare solidă. AB cer cam ~1 milion pe "reprezentație", din bilete nu prea se fac banii ăștia...

Dominik

^
Totusi mai sunt luni bune de lucrari la Arcul de Triumf.

elphax

GrmmrNzi
Arcul de Triumf ramane in pricipal pt rugby.
Ghencea are terenul de lungime maxima tocmai ca sa poata juca si echipa de rugby acolo. Cred ca este normalitate, nu caz special. Ar fi frumos sa joace nationala de rugby cu 30.000 de oameni in tribune

tonică

https://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/1/1688/17999639/1/arc-triumf-3.jpg Aceeasi problema precum si la Ghencea, ori mai nou la gara de la aeroport: Una se cere, alta se ofera.
Abia astept sa vad cum stramba acoperisul stadionului, probabil pun un Dorel cu ciocanul  :lol:

Altfel vazute lucrurile, daca in iunie s-ar mai fi tinut campionatul, este foarte posibil ca in cateva zile unele echipe sa-si fi programat venirea pentru acomodare si antrenamente. Probabil frf i-ar fi rugat sa ajute la tasarea nisipului, caci altfel nu vad cu ce le-ar fi folosit vreunul din cele trei stadioane inca in constructie pentru luni bune!

elphax

daca te iei dupa randarile initiale nu gasesti nimic la fel, la nici un proiect. degeaba fac unii randari frumoase pentru ca atunci cand vine proiectul, constructorul modifica plansele reale pentru a se incadra in costuri, parametri diversi etc. beneficiarul accepta plansele dar nu mai face nimeni randari noi cu modificarile incluse.
La Ghencea au schimbat totusi tot aspectul si au furnizat si randari noi. La Arcul se pare ca nu .

Termenele au fost prelungite avand in vedere anularea evenimentului si constrangerile generale. Nu mai conteaza acum ce ar fi fost daca ...

StefanD_

Alea nu erau proiecte, erau doar studii de fezabilitate.  După care s-a licitat proiect + execuție, deci nu are de ce sa se schimbe, doar minor.  Proiectul de la Arcul de Triumf este aici: https://dicositiganas.ro/ro/portofolio/sport-si-relaxare/stadionul-national-de-rugby-bucuresti/

tonică

da, eu stiu asta, dar e echivalentul cu a chema un arhitect sa-ti modifice bucataria, ala iti deseneaza ceva dragut, contemporan, iti place, apoi chemi constructorul care iti fac bucataria cu wc-ul pe mijloc. Motivarea ar fi cum ca "randarile erau asa, ca studiu, dom'le, noi am modificat cum stim noi mai bine, uite, aveti si wc, ar trebui sa fi-ti multumit!". Pacat de sansele ratate!  :((