[B] Modernizarea stadioanelor pentru Euro 2020

Started by Ionut, October 16, 2016, 08:01:53 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

dr4qul4

toate cele 3 stadioane (ghencea, Giulesti si Arcul de triumf) vor fi gata inainte de inceperea campionatului european.
Ba mai mult, si linia de tren de la otopeni are sanse foarte mari sa fie functionala pana atunci.

Cum de am reusit o asemenea performanta? simplu... slabe sanse sa se mai dispute CE in aceasta vara.  :lol: :lol: :lol:
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

Ionut

dragos76

Deci din nou se dovedește adevărul zicalei românești: "lasă pe mâine ce lucru poți face azi... și roagă-te ca poimâine să nu mai fie nevoie de el".

TibiV

Mi-ai luat vorba din gura...

Eu stiam varianta "NU lăsa pe mâine ce poți face azi... Lasă pe poimâine, că poate până atunci nu va mai fi nevoie..."
;)
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Liviu M

Varianta "mea" e "Ce poti face azi, lasa pe maine, ca poate poimaine nu mai trebuie".

florin74

Maine UEFA va anunta amanarea Campionatului European de Fotbal pentru 2021
Suspendarea Champions League si Europa League.

Asa apuca si astia sa termine stadioanele si Arcada &Porr legatura CFR cu aeroportul Otopeni

myid

^^ cu conditia sa nu ne loveasca criza atat de tare incat bugetul statului sa nu mai poate faca platile... :(

Goldmund

Asadar, UEFA a anuntat ca Campionatul European de Fotbal va avea loc anul viitor in vara, deci toate stadioanle vor fi gata, in Bucuresti...

voicul

Va dati seama ca (teoretic) o sa avem stadioanele gata !!!

UEFA a decis să amâne Euro 2020 pentru anul viitor

https://www.digi24.ro/stiri/sport/fotbal/uefa-a-decis-sa-amane-euro-2020-pentru-anul-viitor-1276855

ghrt

Mă gândesc la bieţii constructori, federaţie şi statul român: cum naiba pot să mai întârzie în condiţiile astea? Sunt convins ca va fi greu, dar nu vor finaliza chiar tot.
Cont (aproape) inactiv.

rota

Chiar dacă UEFA a decis amânarea Campionatului European, antreprenorii care lucrează la cele trei arene din București fac progrese vizibile și nu reduc ritmul de lucru. Aceștia au luat măsurile necesare în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19 și lucrează astfel încât termenele contractuale să fie respectate.
Vă prezentăm câteva imagini care surprind stadiul lucrărilor de pe șantierele celor trei arene din București la sfârșitul săptămânii trecute.

Sursa

Sorinus

Imi place f mult cum iese stationul Arcul de Triumf. Micut si dragut. Acest model ar fi perfect de ajuns ptr toate orasele 50-100mii locuitori.

Harry

^^ Eu sunt foarte suparat ca la Giulesti nu au reconstruit fatada interbelica, era o ocazie unica s recuperam o emblematica cladire de dinaitne de 1950...

myid

da, mare pacat.
Unul din singurele stadioane din Europa de Est (nici prin Vest) nu au ramas prea multe, care semana si aveai feelingul ca esti prin ligile din UK.

elphax

feelingul de acum 50 de ani poate

Am fost de 2 ori acolo si nu mi se parea nimic special - ok, e parerea mea, probabil pentru rapidistii vechi este un feeling cu totul deosebit.  ( la fel si pentru mine mizeria aia de stadion din Timisoara )
Dar Giulestiul, desi avea cat de cat peretii aceia exteriori unitari, era un stadion facut pe bucati, fara o viziune comuna - da , asta este si la multe stadioane din UK care s-au tot extins pe bucati :)

ce pot sa spun, incercand sa fiu obiectiv, este ca asta

plus ca multa vreme a fost acoperita de reclame

nu se potrivea deloc cu asta ( care chiar era destul de jalnica)