[B] Modernizarea stadioanelor pentru Euro 2020

Started by Ionut, October 16, 2016, 08:01:53 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

rizzuh

Eu nu cred ca vom avea macar un singur stadion gata la inceputul meciurilor.

StefanD_

elphax

eu speram sa faca macar Arcul de Triumf ...

dar nu cred

Dominik

You're in Steelers Country

Harry

Dominik

La stadionul național ,,Arcul de Triumf" cand se incep lucrarile ??

Harry

Putina istorie :D  Stadionul ONEF

La inceputul anilor '30 Horia Creanga impreuna cu inginerul Mihai Gheorgiu realizeaza cel mai modern stadion din Romania, si al doilea din tara noastra care dispunea de nocturna. Trebuie precizat ca discutam de modernizarea unuei arene din anii '20.

varianta finala a proiectului

Tribuna principala era acoperita si avea o lungime de 200 de metri, fiind continuata spre strada cu o generoasa piateta. Restul tribunelor fiind descoperite.
Sub tribuna principala se aflau dusuri, toalete, vestiare, sala de antrenamente, sala de forta, centru medical.
In total se intentiona ca stadionul sa dispuna de 60.000 de locuri insa s-au realizat doar 40.000.

prima varianta de studiu
Proiectul lui Creanga a fost exportat imediat fiind implementat si la stadionul Legia din Varsovia.

foto: http://legia.com/

Mai jos cateva imagini de la ziua nationala a sportului din anul 1937:

1931, stadionul inainte de modernizare:

Dominik

Undă verde pentru Arcul de Triumf

Goldmund

Stadionul Arcul de Triumf, daca va fi gata pana in vara lui "20-20"(nu radeti, asa se exprima si semidoctii de politicieni germani...) va fi un stadion doar pentru antrenament - asa pare.
Mult succes la stadioane! Cand vor fi gata, nici nu mai conteaza, conteaza ca suporterii vor primi stadioane moderne(cluburile locale nu au bani oricum pt. asa ceva)

rota

Lucrările de la stadioanele cuprinse în programul EURO2020

Stadionul Giulești-Valentin Stănescu

Stadionul Steaua

Stadionul Steaua

Stadionul Steaua

Stadionul Steaua

Sursa

elphax

peste asteptarile mele
Giulesti e jos, mai au sa dea stalpii de nocturna, ar trebui sa inceapa sapaturile
Steaua - fundatiile par facute, sau mai degraba lucreaza la nivelul subteran

Harry

CNI a trimis filmarea catre presa, o las si eu aici

Dominik

Da s-au miscat destul de reede in 2019 dupa ce au primit autoriztiile ! Sper sa o tina tot asa !

Sorinus

Stalpii de la Giuesti nu pot ramane pe loc? Se mai economisesc niste bani.

elphax

cum sa ramana pe loc ?
:)
va fi stadion complet acoperit - o sa fie gen cutie, luminile montate la marginea acoperisului. nocturna exterioara ar fi total ineficienta