[B] Modernizarea stadioanelor pentru Euro 2020

Started by Ionut, October 16, 2016, 08:01:53 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

dr4qul4

Si-a pierdut colturile. Va iesi un stadion banal. Tocmai bun pentru meciurile din ligile inferioare
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist.
Pariu cu Andreita. 100 lei (la API). Donez eu daca se circula pe DX4 inainte de 4 Mai. Altfel doneaza el.

Ionut

Eu nu inteleg cum dracu s-a schimbat radical designul după ce s-a semnat contractul.

StefanD_

Ala din martie 2018 era rezultatul SF-ului. Ce avem acum e varianta finala, din PT.

dr4qul4

Asta da afacere. Licitezi un pret pe baza SF-ului si la proiectare tai toate colturile alea, care insemnau mii de m2 construiti in plus.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist.
Pariu cu Andreita. 100 lei (la API). Donez eu daca se circula pe DX4 inainte de 4 Mai. Altfel doneaza el.

StefanD_

Nu ai de unde sa știi tot ce s-a adăugat sau s-a scos. Doar pentru că vezi tu că are acoperișul mai mic nu înseamnă ca e semnificativ mai ieftin.

Ionut

TibiV

Asta este faimoasa "optimizare"...
:(
Pentru cei care nu inteleg cum este pe rutier si feroviar, asta este probabil cel mai bun exemplu, usor de inteles pana si de un fotbalist...
:(
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Harry

1. Prefer varianta asta la Steaua, aia in colturi era cam dubioasa
2. La Rapid as fi preferat reconstruirea stadionului din anii '30

Sa punem toate randarile:

Steaua:

Arcul de Triumf:

Rapid:

Harry

Stadionul Dinamo e la nivel de PUZ preliminar

Dominik

Un mic pas inainte !  :)
You're in Steelers Country

elphax

e mai ok Steaua de acum, ozn-ul dinainte nu avea nici o logica , acele colturi chiar erau bani aruncati pe geam avand in vedere ca e un spatiu folosit 2 ore pe zi ...

Harry

elphax

rota

Giulești ,,Valentin Stănescu"

Steaua Bucureşti

Steaua Bucureşti

Restul de poze:  Sursa

rota

Stadiul lucrărilor - Stadionul Steaua, făcut în proporție de 8% cu 15 luni înainte de startul turneului final

Au mai rămas 15 luni până la ediția cu numărul 16 a Campionatului European de Fotbal, în cadrul căreia Bucureștiul va găzdui patru partide. Construcţia noului stadion Steaua a ajuns la stadiul de 8%, iar viceprim-ministrul Vasile-Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, a dat asigurări că în luna mai 2020 lucrările vor fi finalizate. În schimb, la Stadionul Giuleşti se lucrează la demolarea vechii arene, iar construcția propriu-zisă va începe la 1 mai.

În mai 2020, tot ce înseamnă teren de antrenament tribuna, vestiare vor fi finalizate. Aceasta este prima etapă, apoi restaurantul, hotelul, spaţiul de administraţie publică vor fi gata în octombrie. Dar ceea ce ne-am asumat, ca echipele să se antreneze, vor fi finalizate în mai 2020 şi tocmai de aceea în fiecare săptămână voi inspecta şi chiar voi avea acces la camerele video pe care le-am solicitat să fie amplasate pe cele trei stadioane şi voi urmări zilnic stadiul lucrărilor", a declarat viceprim-ministrul Vasile-Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, potrivit News.ro.

Hotnews