News:

.

Main Menu

Drumurile in lume

Started by Ionut, October 08, 2016, 08:36:50 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

reed

Autostrazi urbane prin Tunis.Bat Bucureștiul la orice capitol de infrastructura:lol:

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

reed

De prin SUA

Am sa revin cu un review amanunțit pe topicul dedicat
(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

RaduG

reed

de prin turcia

Streetview

Dar si belgienii au pe ale lor :lol:
Streetview

dr4qul4

Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

danutzu_1069

Astea sunt pe unde au dat berbecii cu "oversize"

stangabriel

panda80

Am facut in septembrie un road trip prin partea de vest a SUA, a fost fantastic, am vizitat 14 parcuri nationale. Primul dintre ele a fost Rocky Mountain National Park, pe cel mai inalt drum asfaltat ce traverseaza muntii dintr-o parte in cealalta din SUA (mai sunt drumuri mai inalte, dar ajung doar pana pe varf, fara a avea continuitate), numit Trail Ridge Road. Ajunge la 3713m, aerul este foarte rarefiat acolo sus, se vindeau si sticle cu oxigen pt. cei care au probleme cu respiratia. Filmul complet al calatoriei:

panda80

Si un film din Yellowstone, un parc national extraordinar, ce merita vizitat. Infrastructura foarte buna, parcari largi, informatii despre zona si atractii peste tot, sper sa vad si la noi asa in Bucegi, haosul de la Piatra Arsa este o bataie de joc, atat fata de natura, cat si fata de oameni.

reed

Proiect in Georgia Kvesheti-kobi.Cel mai lung tunel de 9 km , aparent sapat cu TBM a fost terminat recent.Sunt cateva tuneluri pe acest drum cu 2 benzi.

Konter

" 🌉 Astăzi este inaugurat podul Shenzhen-Zhongshan, această reușită a ingineriei realizată în 7 ani! Construcția miraculoasă de 24 de kilometri este primul proiect din lume care include poduri, insule, tuneluri și intersecții subacvatice în zona #GreatBayArea: Guandong-Hong Kong-Macao.
Durata circulației dintre #Shenzhen și #Zhongshan va fi redusă de la două ore la doar 30 de minute, legând peste 80 milioane de oameni și creând o "sferă de tranzit" de o oră. #ChinaEngineering"

Sursa

voicul

China a realizat 158 ��km de autostradă folosind doar mașini autonome, roboți și drone

TibiV

Îți lasă gura apă...  ;)
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

dumbravaandrei

din ce am gasit pe net, doar au asfaltat cu aceasta metoda, nu au construit-o integral cu "roboti si drone". E diferenta imensa.