[DJ] Discutii, lucrari si proiecte diverse in Craiova

Started by Ionut, October 01, 2016, 08:58:21 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

perfidus

Quote from: oneLess on July 30, 2022, 12:25:31 AMSe fac exproprierile pentru drumul care va lega Calea Severinului de strada Brestei ( continuarea străzii Râului )

Parca drumul nu era autorizat complet, lipsea autorizația pe portiunea de la intersecția cu Calea Severinului. Asa ca e mai mult ca sigur ca nu vom circula la sfârșitul lui martie 2023 pe toata lungimea, chiar daca se termina construcția mallului (aici iarăși am dubii).
Autostrada Pitesti - Craiova (A12) e ingropata. Se prefigureaza Drumul Expres CrPit (DEx12).; Contract semnat Tr.1 12.2018 - Tirrena Scavi ; Tr.2/L1&L2 finalizat - Spedition UMB ; Semnare contract Tr.3 si Tr.4 16.09.2020  - Spedition UMB ; Licitația pentru ,,Centura de ocolire Craiova Varianta Sud DN 56- DN 55- DN 6" - contract semnat 14.01.2022 - Rizzani de Eccher; "Constructia Variantei de Ocolire Targu Jiu – Finalizare Lucrari" - contract semnat 22.09.2020 - S.E.C.O.L. - stadiu lucrari 60%; "Reabilitare DN 6, Alexandria – Craiova, Lot 2: km 132+435 – km 185+230 – Relicitare" - contract semnat in 08.03.2022 - Ozaltin Inșaat

adyneamtu

Luna trecuta, Primaria Craiova a aprobat prin HCL o actualizare la rapoartele de evaluare pentru despagubirile proprietatilor de pe ultimul tronson al noului Bulevard. Suma este de aprox 500.000 Euro. Mai aprobasera o HCL prin Iulie, dar acum in Noiembrie s-au actualizat suprafetele si sumele aferente despagubirilor.
58,64 de euro/mp, despăgubirile la care au dreptul persoanele expropiate pentru construirea drumului către mall Promenada

Proiectul de hotarare care contine si anexele la hotarare este aici

La inceputul anului viitor ar trebui sa inceapa demolarile in zona.

oneLess

Ce se întâmplă între giratoriile de la aeroport ?
Se împlinește visul lui @adyneamtu:)
Lărgesc la 2+2 ?

oneLess

Publicată de oltenasul acum o lună, nu știu cine este autorul.
A republicat-o și The Romanian azi!

Complex Tineretului,craiova,velodrom,atletism,sala

daniel321

Strada Raului Promenada mall Craiova 02052023