Asistență tehnică forum și server

Started by Ionut, September 26, 2016, 09:32:33 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ionut

Am pus Tapatalk acum și ar trebui să meargă. Cei de la Tapatalk au scos pe 24 martie o variantă (beta!) care merge pe SMF 2.1. care nu mi-a mai dat erori la instalare. Să spuneți dacă vă merge și dacă vedeți erori sau ceva. E posibil să fie nevoie de update/patch de la developerii Tapatalk în următoarea perioadă. O să mă uit periodic după update-uri.

Ionut

^ Mda, foarte ciudat. Mie nu-mi merge, îmi apar notificările în Tapatalk dar nu îmi apare forumul la groups. Mă depășește problema. Sunt curios dacă vouă vă merge.

mateisn

^ da, mie imi merge. Imi apar si notificarile si se deschid si topicurile. Deocamdata merge ca inainte, thanks!  :D

Ionut

Vai deci este super ciudat. Eu am terminat clasă de info în liceu, deci știu ceva cod la un nivel super basic și nu sunt total afon, dar chestiile de genul ăsta mi se par atât de ciudate... Ce să zic, bine că ție îți merge, ești norocos! :lol: De exemplu, mie îmi apar notificările dar nu îmi apar thread-urile și nici forumul în groups. Iar lui @cristi5 nu îi merge nimic, nici notificări nici forum nici nimic. Ție îți merge tot.

WTF?! :lol:

Mă gândesc că este un conflict sau ceva cu o setare locală, pe mobil, a fiecăruia. Altfel nu îmi explic cum același cod poate pe mașini diferite să dea rezultate diferite.

Ciprianul

Tapatalk nu merge bine deloc.
Imi apare notificari dar nu ma lasa sa accesez discuțiile.
Imi spune ca nu am acces.
Romania....o tara unde toti dar absolut toti pot face un ban...egal CUM dar fac.

mateisn

Am intrat acum din nou și nu mai merge, "Sorry, you don't have permission to access this disscution", nu mai înțeleg nici eu nimic.  >:(
Notificările apar în continuare, dar când vreau să accesez un topic apare textul ăla

LE: am reușit totuși să fac din nou sa funcționeze Tapatalk cu un clear data + clear cache din setările aplicației, numai că trebuie logat din nou și adăugat iarăși peundemerg la mygroups.
Folosind search nu a găsit forumul, dar am găsit pe "home page" niște postări de pe forum și am putut intra așa pe el să îl adaug din nou

Ionut

Nu știu ce să vă zic. Nu îmi apare în forum în setări nicio eroare sau ceva, nu mi-a dat erori la instalare, am făcut tot ce trebuie la instalare. E ciudat că merge/nu merge atât de diferit pe terminalele voastre/noastre.

În mod normal nu sunt atât de multe variații majore între mașini/terminale. Doar chestii minore gen setări de acces locale, browser sau ceva limitări de securitate etc. Dar să meargă/nu meargă atât de diferit... sincer eu nu am mai văzut.

Ionut

^ Foarte ciudat este că nu găsește forumul la search...
Alte forumuri pe care le urmăriți vă apar?

catalin_i

Tapatalk merge acum! Perfect, ca înainte!

danutzu_1069

Idem si la mine adica merge... . Postarea asta este din Tapatalk..

Eu aveam deja forumul in lista dar la accesare... se inchidea...

Ionut

Wow mega ciudat. La mine e la fel (am descris mai sus). Îmi apar notificări noi, dar îmi dă access denied dacă dau pe ele și nu apare forumul în listă.

catalin_i

@Ionut
Poate Chris poate ajuta? Sugerez sa scrii la Tapatalk support direct din app.

cri123

Și la mine merge acum din Tapatalk. Super!

Ionut

@catalin_i
Voi scrie la support. Nu îmi fac prea mari speranțe însă până când nu scot o versiune non-beta.

Edit: Am scris, să văd ce răspund. Interesant e că dacă dai din aplicație mail la support, îți ia automat niște date relevante și le pune în mail (versiune de Android, model telefon etc). Stați să vedem ce îmi răspund. Și e posibil să vă rog și pe voi să dați mail la support să vadă exact detaliile terminalului vostru pentru că, cel mai probabil, este o problemă locală, pe unele dispozitive merge, pe altele nu, în funcție de versiunea de Android/model telefon etc etc.

Ciprianul

Nu merge deloc....
,,Sorry,you don,t have permission to access this discussion,,
Dar nu pot accesa nici o discuție despre absolut nimic.
E ciudat....
Romania....o tara unde toti dar absolut toti pot face un ban...egal CUM dar fac.