Asistență tehnică forum și server

Started by Ionut, September 26, 2016, 09:32:33 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

subway

Daca vreti sa va schimbati parola eu v-as recomanda sa o faceti direct pe forum...parerea mea de bursuc cu parul sur cu experienta pe net din 1990...

motorzbh

Si mie mi-a venit mail sa-mi schimb parola. IP: 45.154.255.76  IP Location: 45.154.255.76

45.154.255.76 appears to be located in Stockholm, Sweden and allocated to KeFF Networks Ltd. Autonomous System Number (ASN) code for 45.154.255.76 is AS41281. PTR record is set to unused.keff.org.
Se pare ca e un atac masiv impotriva forumului. Cineva a suparat pe cineva cu bani.

ionut_16

dr4qul4

am primit si eu.
Cei care ati folosit linkul pt schimbarea parolei...va recomand sa o schimbati din nou si ar fi bine sa nu aveti parola de la forum in alte aplicatii.
Eu am primit de la IP 45.154.255.76, iar tracert ma duce la neff.com, adica la un site care ofera servicii de ascundere a IP-ului si a locatiei.
Nu a fost nevoie sa schimb parola pentru a intra pe forum.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

motorzbh

De la ce IP ți-a venit ?  Mi se pare un consum mare de resurse sa schimbi IP de fiecare data când incearca un nou user.

dr4qul4

de la acelasi IP ca si tine. Dar asta face keff.org. Iti aloca un IP pentru a il ascunde pe cel real.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

motorzbh

Vad ca la alții le-a venit cu alt IP. Nu mi s-a întâmplat niciodată si eu sunt înscris în vreo câteva forumuri. Inclusiv defunctul Computer Games unde sa zicem ca erau hackeri pe toate drumurile... sau posturile.

hvm

si eu am avut parola schimbata. n-am dat click pe link si totul e la fel. parola nu o poate lua nimeni decat daca reuseste sa ajunga si la BD si nu e criptat.

ignorati mailul si nu dati click pe link
Pariuri: A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe - aici

subway

La mailurile nesolicitate cel mai bun antivirus e...delete!

hvm

^
Ar fi bine de pus sticky sa nu se dea click pe linkul de schimbat parole.
Pariuri: A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe - aici

Liviu M

După părerea mea, linkul din mesaje e inofensiv.
Am primit și eu mesajul de schimbare de cont, am generat unul cu mâna mea și am comparat linkurile. Exceptând codul de la sfârșitul link-ului totul e identic, de unde trag concluzia că mesajele chiar sunt generate de forum (deci "curate").
Nu recomand click-ul pe link, că probabil chiar activează schimbul (și trebuie terminat), da' în afară de timp pierdut, nu pare a avea alte efecte dăunătoare.

subway

La junk mail ca sa te pazesti de orice suparare:
1. Nu dai reply
2. Nu accesezi linkuri
3. Nu vizualizezi/descarci fisiere atasate si nu lansezi executabile incluse

rizzuh

Mesajele sunt generate si trimise de forum. Lista de utilizatori de pe forum este publica, nu e mare branza sa iei lista si sa ceri link de resetare parola pt. toate conturile, cu un script. Cineva n-are ce face...

Ionut

Am facut un mic update la ultima versiune de SMF. Sa imi spuneti daca va merg Tapatalk si toate chestiile prin forum. Uneori Tapatalk face figuri cand fac update la SMF.

pasadia

Sunt pe Tapatalk și nu pare a fi nici o problema.