Asistență tehnică forum și server

Started by Ionut, September 26, 2016, 09:32:33 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

perfidus

Ceva probleme pe rutele de internet. La mine merge acum (de pe RDS).
Autostrada Pitesti - Craiova (A12) e ingropata. Se prefigureaza Drumul Expres CrPit (DEx12).; Contract semnat Tr.1 12.2018 - Tirrena Scavi ; Tr.2/L1&L2 finalizat - Spedition UMB ; Semnare contract Tr.3 si Tr.4 16.09.2020  - Spedition UMB ; Licitația pentru ,,Centura de ocolire Craiova Varianta Sud DN 56- DN 55- DN 6" - contract semnat 14.01.2022 - Rizzani de Eccher; "Constructia Variantei de Ocolire Targu Jiu – Finalizare Lucrari" - contract semnat 22.09.2020 - S.E.C.O.L. - stadiu lucrari 60%; "Reabilitare DN 6, Alexandria – Craiova, Lot 2: km 132+435 – km 185+230 – Relicitare" - contract semnat in 08.03.2022 - Ozaltin Inșaat

klax187

Mie nu mi se incarca harta proiectelor de infrastructura de ceva timp. 2-3 luni. (http://www.proinfrastructura.ro/proiecteinfrastructura.html#map)
Am incercat pe 3 browsere si nimic.
Mai are cineva problema asta?

dr4qul4

Intreabare: Exista vreo posibilitate sa dau ignore anumitor topicuri, astfel incat sa nu mai apara la "Show unread posts since last visit" dar nici cand apas "Click here to try all unread topics" ?
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

traveler

Buna, nu stiu daca aici este locul apropriat pentru intrebarea mea dar am primit un mesaj privat (pe care le am vazut cam tarziu din cauza ca emailul a venit direct in spamuri, are nu este subiectul) si cred ca acum nu am posibilitate sa raspunda la acest mesaj privat?

Nu am reusit sa gasesc regurile despre mesaje private dar exista o limita de posturi pe forum pe care am nevoi inaite de a putea raspunde la acest mesaj?

Ionut

Trebuie să ai 100 de posturi scrise pe forum pentru a trimite mesaje private.

traveler

Cristi N

Cred ca ar fi util sa avem undeva in partea de sus a forumului 2 link-uri cat mai vizibile: unul sa duca la ghidul solicitantului de informatii publice si celalalt la ghidul de postare a pozelor. Ma gandesc aici la membri care intra ocazional pe forum dar sunt afectati in mod direct de anumite lucrari sau actiuni ale autoritatilor. In felul asta ar vedea repede ca e usor sa trimiti o solicitare de informatii sau sa adaugi poze pentru o lucrare.

kitsune

Unul din link-uri direct către uploaderul de poze, ar ușura enorm postarea de pe mobil
Natural stupidity is much more dangerous than artificial intelligence

pasadia

Catre cei care utilizati tapatalk pentru a accesa forumul pe mobil:

De ieri am fost deconectat (nu stiu de ce). Am reusit sa imi aflu parola (mno, evident ca nu o mai stiam), dar chiar si asa nu reusesc deloc sa ma conectez inapoi prin tapatalk pe forum. Aveti idee, e vreo problema de protocol intre aplicatie si PUM? Intampinati si voi o problema asemanatoare?

Precizez ca nu am nici o problema in a acesa alte forumuri prin tapatalk (de exemplu SSC), si, dupa cum va dati seama, pot accesa forumul de pe web-browser (e adevarat pe laptop, dar banuiesc ca oi putea si de pe mobil - insa e mult mai placuta combinatia mobil + tapatalk. 

nirolf

La mine merge Tapatalk normal, nu m-a deconectat. Cred că aplicația reține contul cu care intri, știu că am avut probleme cu alte forumuri și rezolvam prin ștergerea forumului și re-adăugarea lui. Când vroiam să intru apoi îmi știa user-ul și nu era nevoie să introduc parola. Poți încerca astăzi ștergerea.

RADU_NEAGOE

Aceeași problemă cu Tapatalk după update  (8.3.x)   am  revenit la 8.2.6 și acum funcționează (se conectează la  forum)

pasadia

Sters forumul, dat sa caute, nu vrea sa il mai adauge deloc. Versiunea e 8.3.1, ma apuc acum sa downgradez la o versiune mai veche.

perfidus

Da si eu am de ieri probleme cu Tapatalk. Incerc un downgrade pana isi da seama admin-ul care e problema.

Edit: am reinstalat tapatalk, facut din nou login in contul Tapatalk si acum functioneaza si cu ultima versiune.
Autostrada Pitesti - Craiova (A12) e ingropata. Se prefigureaza Drumul Expres CrPit (DEx12).; Contract semnat Tr.1 12.2018 - Tirrena Scavi ; Tr.2/L1&L2 finalizat - Spedition UMB ; Semnare contract Tr.3 si Tr.4 16.09.2020  - Spedition UMB ; Licitația pentru ,,Centura de ocolire Craiova Varianta Sud DN 56- DN 55- DN 6" - contract semnat 14.01.2022 - Rizzani de Eccher; "Constructia Variantei de Ocolire Targu Jiu – Finalizare Lucrari" - contract semnat 22.09.2020 - S.E.C.O.L. - stadiu lucrari 60%; "Reabilitare DN 6, Alexandria – Craiova, Lot 2: km 132+435 – km 185+230 – Relicitare" - contract semnat in 08.03.2022 - Ozaltin Inșaat

nirolf

Ok, pe iOS cea mai recentă versiune este 8.2.6, probabil d-asta totul e ok. Dacă aveți timp trimiteți un e-mail cu descrierea problemei la support@tapatalk.com, răspund relativ repede și dacă problema e la forum îl ajutați și pe Ionuț să știe ce are de făcut.

teoneo

La fel și eu: n-am reușit de mai bine de o saptămână să intru pe forum folosind tapatalk. Îmi zicea ca administratorul a șters thread-ul de pe "server", dar că pot vizualiza pe web (și-mi dădea link-ul).
Evident, actualizările îmi erau la zi. Aveam ultima versiune a aplicației.
Am încercat să mă "loghez" pe tapatalk, însă nu m-a mai lăsat (am devenit între timp un mare anonim pt ei). Am încercat să-mi recuperez contul avut la ei. Degeaba. Presupun că au făcut o mică revoluție tehnică pe partea de autentificare.
Am șters cache-ul aplicației.
În continuare aveam disponibile thread-urile urmărite de mine. Dar tot nu reușeam să le citesc.
M-am înregistrat din tapatalk cu alt user. Apoi am dezinstalat aplicația și am reinstalat-o. M-am relogat cu ueser de tapatalk. Forumul PUM era tot acolo. Am încercat de câteva ori să mă loghez cu user/parolă de la forum PUM însă îmi dădea eroare de rețea. Probabil trebuie așteptat o vreme (datele sunt trimise către PUM). Apoi, fără a mai face ceva, a luat-o. (Undeva trebuie așteptat. Clar).
Posibil că, odată cu ultimele update-uri, unii useri care s-au autentificat pe tapatalk fără FB, Google sau email să fi fost afectați (cum eram eu). Acum mă autentific cu user de tapatalk, dar mi-am dat și adresa de email (înainte mi-au dat ei, una de @t__.cn).